miercuri, 16 mai 2007

caldura mare

iar 30 de grade in bucuresti. si proteste ale taximetristilor. si semafoare care nu merg. si strazi in reparatie. distractiv.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pentru blog!

Darius spunea...

Acuma scriam de-un antenist de la voi, care transmite vremea în direct de la Cluj. Şi tu, ţac!, faci live blogging meteo. :)

Deci vorbeam de messenger... Ahem-ahem.

celia_cruz_rumana spunea...

Traiasca aerul conditionat!

Jo spunea...

Blogging nu inseamna sa spui ceva in fiecare zi, ci sa spui ceva relevant de cate ori e cazul. Acum nu era cazul, sincer. :D

Scrie despre lucrurile care te fac pe tine speciala. As vrea sa citesc la tine despre munca de jurnalist de televiziune, despre ce e in spatele camerei. Si nu clisee, ca de asta sunt satula. Sunt sigura ca ai ce sa oferi nou.

Altfel, bine ai venit in blogosfera! Succes.

BTW, e Breakfast at Tiffany's.

Darius spunea...

Lasă fata-n pace!

(Aia cu at am vrut să zic şi eu... da' aşteptam să se concretizeze înţelegerea ce-am făcut-o ieri. Da, Marie?)

(Are dreptate JO, da' io mă băgam doar pentru a atrage atenţia.)

maria spunea...

bine. va multumesc. eu nu prea stiu reguli.

Darius spunea...

Nu prea-i vorba neapărat de reguli, da'-ţi imaginezi că şi lumea vrea să ştie din culisese meseriei tale şi alte astfel de socoteli.

Adică chestiuni normale, informale, da' legate de tine şi cine eşti în mintea lor. Să vadă şi ei cum e între pauzele când nu tre' să te uiţi la cameră şi te lasă pe calculator. :) Asta desigur, la alegerea ta. Depinzând pentru cine-ţi alegi să scrii sau care-i echilibru.

Eu, de exemplu, nu scriu în mod neapărat pentru cititori. Dar eu fiind un om normal, nu am făcut blogul cu intenţia de-a fi o apropiere faţă de cine mă ştia, cum e la tine, să zicem.

Desi o varianta este chiar să scrii lucruri fără legătură cu imaginea ce ţi-o fac fanii tăi, că la urma urmei despre ei vorbim. Poate vrei să afle o "altă latură" a dumitale, de-mi permiţi să folosesc un clişeu cretin.

Cum ar fi latura cu mâţu' Stuart, nemernic, care produce astm bronşic şi trebuie masacrat, laolaltă cu toţi reprezentanţii aceleaşi specii, iar apoi aruncaţi într-o groapă comună şi şterşi din memoria umanităţii.

maria spunea...

pai eu stiu....nu m-am gindit sincer ca imi fac blog pentru fani, ca nu cred ca am fani. ci pur si simplu. la stiri vorbesti despre stiri. si eu vreau sa vorbesc si despre ne-stiri. despre faptul ca e super cald de exemplu. despre faptul ca bucurestiul e un oras urit, dar mie totusi imi place. din astea.

maria spunea...

a, si ai grija, motanul stuart e preferatul meu. l-am recuperat de pe santierul din spatele blocului. era cit palma. dar zbiera de parca erau 100 de pisici. cred ca de aia mi-a placut. ca e surpavietuitor.

Darius spunea...

Şi maică-mea o avut două mâţe (cretinele naibii şi istericele, sectante!) şi cam pe la vreo 2-3 ani după ce-am dezvoltat eu alergie acută la ele şi am dat în astm, de nu puteam merge acasă de sărbători, a ales să renunţe totuşi la el, ducându-le la bunică-mea.

Ceea ce nu-i destul, fiind necesar să fie sucite la nivelul gâtului. Şi Stuart arată ca un satanism. Al mâţelor. Un nu-ştiu-cum îi zice la ele, că-s convins că au un lider şi e totul o conspiraţie.

Şi eu te susţin în politicile tale bine definite cu blogul, imediat ce remediem problema cu adik şi semnalele subliminale de la ştiri, pentru mine însumi şi Mădă.

Cu negocierea cu messengeru' cum şedem?

Adriana Popescu spunea...

Din cate stiam eu, blogul e un jurnal online. In consecinta, daca este jurnalul Mariei, atunci Maria poate sa scrie ce vrea ea! Chiar daca are un motan cu fata de intrigant. Apropo, daca tot l-ai gasit pe santier, de ce nu i-ai spus Dorel?! :P

Darius spunea...

Ui' la Popeasca ce blog frumos şi ordonat deţine.

Face curat în casă, nu păr de mâţă păstă tot, ca aici. :)

maria spunea...

@adriana- nu e dorel ca la momentul preluarii credeam ca e fata sii-am zis shakira. pina sa ne prindem de adevarata lui valoare se obisnuise cu numele, asa ca am pastrat macar siflantele cit de cit. si oricum, mai bine decit keops- motanul anterior ucis de caini. o amica m-a intrebat senin "keops de la ce?"
@darius- stuart ar putea fi regele somnului. cind sunt de noapte si stau pe acasa ziua e profund deranjat de galagia pe care o fac. cum se intuneca putin, cum incerce mieunatul la geam. o avea job si eu nu stiu. oricum banii nu ii aduce acasa.

Darius Groza spunea...

Ioi zis Shakira prima dată? :|

Câh.

And he goes out for pussy also?! Ehehehehehe. Pussy-cat. Desigur.

maria spunea...

da, i-am zis shakira ca zbiera non stop