luni, 21 mai 2007

Scuzele lui Basescu

Traian Băsescu îşi cere scuze. Mie nu mi-e clar dacă îşi cere scuze pentru expresia folosită sau pentru că aceasta a devenit publică. Şi niciun cuvânt despre confiscarea incidentului în sine.
"Preşedintele Traian Băsescu regretă că o expresie nepotrivită, folosită într-o convorbire privată, desfăşurată în autoturismul pe care îl conducea, a devenit publică, provocînd un nemeritat prejudiciu moral dnei Andreea Pană, reporter la postul de televiziune Antena 1.
În acest context, preşedintele o roagă pe dna Andreea Pană să accepte scuzele sale sincere pentru situaţia creată." (comunicat semnat de Valeriu Turcan)

7 comentarii:

Todoran spunea...

de ce trebuie sa vb valeriu turcan (fostul coleg de la radio contact)? stiu ca este actualul purtator de cuvant al presedintelui, dar din cate stiu nu el a vb urat. este datoria presedintelui sa-si ceara scuze, fara intermediari

maria coman spunea...

asta ma intreb si eu....

Marius spunea...

Maria, eu am facut o petitie pentru Base ca sa-si faca blog. O puteti vedea aici
http://www.petitiononline.com/Baseblog/petition.html

maria coman spunea...

eu sunt de acord :)

Cristi spunea...

El o comite si apoi isi cere scuze prin intermediari? Eu consider ca nu ar putea sa-si ceara scuze fara sa se hahaie nitel. Si-atunci poate mai bine e ca si-a cerut totusi scuze in modul asta. Oricum, e greu de scuzat. Poate colega voastra il va ierta, dar cred ca eu nu.

Anonim spunea...

Draga Marioara drept sa iti spun ma intereseaza din ce in ce mai putin presedintele nostru,voi trece de partea "poporului mare" cum titra astazi Jurnalul.Ma intereseaza mai mult criza din Liban....Doamne fereste. Ma intereseaza ca iti sta foarte bine in rosu si chiar cu camasa alba si vesta de ieri.Nu te supara pe mine,nu sunt stilist, dar te rog poarta cat mai rar cu putinta "staniolul" de saptamana trecuta, daca te lasa stilista bineinteles.Acelasi vesnic admirator al tau TITI.

alex cantuniari spunea...

Putea sa aiba macar bunul simt sa isi ceara scuze el, direct, nu printr-un comunicat semnat de purtatorul lui de cuvant.Pana la urma, cine i-a luat telefonul Andreei si cine a ''alintat-o'' cu apelativul ''tiganca imputita''? Turcan? Nope, el insusi, presedintele Romaniei. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca mie mi se pare naucitor primul paragraf:
''Presedintele Traian Bãsescu regretã cã o expresie nepotrivitã, folositã într-o convorbire privatã, (...) a devenit publicã''. Tot presa e de vina, k a facut-o publica, nu el ca a spus-o.