marți, 5 iunie 2007

Lucrurile de azi

Două fete din Cluj, gemene, de 25 de ani, s+au sinucis. Nimeni nu ştie de ce. Prilej însă "foarte bun" de dezbatere pe tema sinuciderii, a posibilelor cauze, bla bla. Mă intrigă tare de ce se sinucid atât de mulţi tineri.
Băsescu cheamă partidele la consultări. Nu îl mai vrea pe Tăriceanu deloc deloc. Tăriceanu se supără şi spune că nu se duce. Sunt curioasă de rezultat. Nu că m-ar afecta în mod direct.
E secetă pe undeva prin ţară.
A fost şi ziua mediului. Prilej de manifestări oficiale, discursuri, dar nimic concret.
Şi poate singura ştire care mă interesează în mod direct. Euro scade în continuare. Deci îmi scad şi ratele.
A, şi prietena mea Mara mi-a trimis pozele de la shoppingul nostru de la Paris. Care m-a convins să nu mai fac cumpărături din România. E prea scump pentru mine. Şi nu, nu e fitză de vedetă. Chiar aşa e. Mai un magazin, mai un Sacre coeur, mai un Esprit, mai un Louvre, ştiu că îi voi jigni pe oamenii serioşi care văd în Paris altceva, dar aşa sunt eu. Mai superficială. Păi numai uitaţi-vă câte pungi am "colectat".

10 comentarii:

natriuclor spunea...

no comment

costin klein spunea...

Cum au terminat ele shoppingu'prin Paris,brusc a intrat in concediu medical prelungit juma' din efectivu' de vanzatoare al orasului pe motiv de stress la locu' de munca...

marcel spunea...

si sacosa de rafie din camara de ce o ascunzi?

Paul Dimulescu spunea...

Bai baieti,nu fiti rautaciosi...Daca noi ne repezim la primul tricou de ne sare in ochi si-l cumparam fara prea multa bataie de cap (ca saavemmai multtimp de petrecut pe terasa, nu pen`ca suntem nepasatori..) sa le dam lor, doamnelor, bucuria de a sta cu orele prin magazine... (Nu va dati seama? Liniste pentru noi ceilalti.. :) )

natriuclor spunea...

ma refeream la stiri...

cumparaturi la marele paris in defavoarea celui mic? total de acord (recomand totusi roma - si "frizerii si croitorii si cizmarii" :) aici parca sunt putin mai atenti la detalii)

in schimb, nimic de reprosat la capitolul gastronomic (mai putin branzeturile care put:) si la priveliste: serenadele de seara pe sena, atmosfera cu 'reumantism' din montmarte si da, sacre coeur - in care daca stai la slujba o jumatate de ora, mai mai sa te faci catolic

maria coman spunea...

@costin- sa stii. a scris si in ziare.
@marcel- o sa rizi. sacosa din rafie e ultima moda pe hamps elysees. cica o face si celebrul louis
@natriuclor - mie imi plac la nebunie brinzeturile care put. de data asta, ca sa previn cumparatul din aeroport- super scump- am luat dintr-un supermarket. Numai bine, mi le-a oprit o cucoana "simpatica" la control. Pe ale Marei, prietena mea, le-a lasat. Si nu miroseau mai putin

fmr spunea...

stiu. si mie imi plac. dar asta nu le face mai putin intepatoare:)

hehe, pai asa fac mai mereu cucoanele simpatice: se dau mai interesante decat sunt. sa-mi zici cand mai vrei sa faci trafic cu branza (sau cu altceva). sunt atatea metodeeeeeee... o sa fi uimita cate incap intr-o geanta de mana

maria coman spunea...

fmr- pai stiu cite incap in geanta de mina, dar nu le+am pus acolo tocmai din cauza mirosului.......

Dr. B. spunea...

Toata problema cu shoppingul la Paris e ca atat Champs d' Elysee cat si Bulevardul Hausmann cat si galeriile Lafayette gem de asiatici si de est-europeni. Se vorbeste chineza si slava la greu. Manierele sunt tot de aceeasi natura. Asa ca, mai bine nu. Sunt insa de acord cu Sacre Coeur, Cartierul Latin, Domul Invalizilor..si nu sunt de acord cu toata Africa adunata la Paris.

maria coman spunea...

dr b- eu ma concentrez pe cumparaturi, nu pe cine e in jur, decit ca sa imi protejez geanta si buzunarele.