marți, 19 iunie 2007

Măi Adrian

Andrei Gheorghe îl tutuia pe Adrian Năstase. Aseara, la televizor, la o emisiune din care- din păcate am văzut doar sfârşitul. Mi s-a părut foarte tare. Parcă îl aducea mai cu picioarele pe pământ. Şi mi-am dat seama că în 7 ani de câmd îl ştiu pe Năstase nu am auzit să îl tutuiască cineva. Genial.

7 comentarii:

Dr. B spunea...

Mie nu mai imi place Gheorghe. Atitudinea elitista pe care o emana are la baza ceva foarte firav. E genul de bascalios de Dambovita. Nimic mai mult. Oamenii valorosi se manifesta in tacere. Andrei Gheorghe in tot ceea ce face imi pare foarte galagios.

maria coman spunea...

of, mie uneori imi place, uneori nu. dar mi-a placut la nebunie tutitul cu nastase

Dr. B spunea...

Am citit scriptul emisiunii. A fost bun Nastase. Si celor doi jurnalisti le-a facut placere sa discute cu el. Nastase e un invitat de prima mana. Mai rar cei cu care poti face o emisiune cu un ritm asa de intens si cu subiecte atat de complexe. Comparatia cu Basescu nici macar nu-si are rostul...

costin klein spunea...

Sunt absolut grozavi baietii astia de cartier cu aere de jurnalisti,care-si pigmenteaza vorbirea cu expresii d-astea shmecheresti gen "sa moara mama","te sparg","alea alea" ca sa zica publicu telespectator "uite frate la Gheorghe ce adevarat e si cum vorbeste el pe limba noastra".Iar faza cu tutuitu e o chestie de maxima inteligenta.Moamaaaa, cum l-a pus el cu botu pe labe pe Nastase.Mãrie,n-am stiut ca-ti plac mitocaniile.Daca e sa ma intrebi pe mine,nu cred ca ok sa tutuiesti pe cineva fara sa-i ceri permisiunea macar.Poate sa fie Nastase,mama lu' Nastase sau oricine altcineva.

imbecil spunea...

Da...una e tutuiala cu Nastase, remarcabila, si cu totul altceva e ca ne place sau nu Gheorghe. Cat despre oamenii valorosi care se manifesta in tacere....asta e chiar discutabil. "Cu decenta" suna mai bine.
In fond, intr`o lume in care mitocania castiga tot mai mult teren, tacerea nu e o arma.

maria coman spunea...

Eu nu stiu daca Gheorghe i-a cerut sau nu acordul lui Nastase. Si nu vorbeam de mitocanii. Nu, nu imi plac. Ideea era ca Nastase e de obicei foarte cu nasul pe sus. si l-a coborit mai printre "muritori"

razvan spunea...

de unde ati scos-o ca andrei are baza "foarte firava" ?
el si-a facut o imagine, este un brand si asa se vinde.
daca ar vorbi numai in metafore si eufemisme s-ar mai uita la el doar dous' de jurnalisti elitisti si cativa intelectuali care "se manifesta in tacere" ca nu-i baga nimeni in seama.

in cele cateva emisiuni pe care le-am urmarit, andrei vorbeste cu toti la persoana a doua singular. de ce? pentru ca asa se vorbeste la emisiunea lui. cine vine trebuie sa stie regula asta si daca nu vrea poate sa nu mai vina.