luni, 18 iunie 2007

Rezolvare românească

La PSD se ceartă Vanghelie cu Ponta şi Dâncu. Şi Geoană îi bate părinteşte pe umăr, spunându-le să nu se mai certe în presă. NU să nu se mai certe. NU să încerce să rezolve problemele. Nu. Mai simplu. Să nu se mai certe în presă.

5 comentarii:

Dr. B spunea...

Maria,

tot la mare? Unde au ramas textele haioase..cu verb dintru' inceputuri? Atat de repede te plictisesti?

maria coman spunea...

nu, nu mai sunt la mare, dar probabil inca sunt sub influenta marii. si daca nu mi-a atras nimic atentia, doar nu o sa scriu despre discutiile de fete de pe plaja :)

Adriana Popescu spunea...

M-am prăpădit de râs când s-a trezit Geoană să anunţe că e de acord inclusiv cu rezolvarea bărbătească a problemelor, dar NUMAI în interiorul partidului. Încearcă să-l vizualizezi pe piticania de Vanghelie încercând să-i ardă pumni în stomac lui Ponta, în timp ce ăsta îi ţine o mână pe frunte :D

Dr. B spunea...

Maria,

pacat...ar fi fost cu siguranta mai interesant decat ceea ce se intampla acum in PSD.

Hai sa-ti propun eu o discutie politico-mondena. Ce parere aveti despre ceea ce se intampla la varful politicii in Franta?! Pe Sarkozy il joaca nevasta-sa de-i sar capacele. Dupa prima zi de G8 la Heiligendamm s-au certat iar ea a plecat la Paris. El a mers sa se imbete cu Putin. Asta pare un adolescent la prima dragoste. Eu pun pariu ca el a luptat pentru presedentia Frantei doar ca s-o recastige, in timp ce ea isi facea tumbele prin New York cu tot felul de tinerei.

Insa, sa vezi si sa nu crezi. Nici pentru Segolene Royal lucrurile nu stau pe roze. Ieri i-a da papucii individului ala cu moaca tipica de frantuz cu care are 4 copii. In timpul campaniei electorale l-a prins in flagrant cu o..tinerica. Asta e seful Socialistilor si cica Sego urmeaza sa candideze pentru presedentia partidului. Mi se parea mie tipul ala nu e de nasul ei. Segolene e o femeie stilata din alta liga.

Asadar, francezii au probleme!!! Popor serios. Noi tot cu Basescu, cu Tariceanu si cu PSD-ul...

maria coman spunea...

pai nici la noi politicienii nu sunt straini de bautura. scandaluri cu neveste ce e drept nu prea am avut, dar le asteptam. eu cel putin cu nerabdare. macar mai punem niste condimente pe prostia asta de viata politica