miercuri, 18 iulie 2007

Legendele dintre noi

Sunt ca reporterul ala fraier cu "nu am cuvinte sa descriu ce e aici". Asa a fost concertul Rolling Stones. Un exemplu de profesionalism cum nu cred ca am mai vazut. Un spectacol fara momente care sa treneze. O trupa de profesionisti- nu iti venea sa crezi ca toti au peste 60 de ani- care au respectat Bucurestiul si pe romani. Mick Jagger a spus inclusiv glume in romana ("Ce rochie frumoasa, dar ce pantofi ieftini", prezentind-o pe negresa din trupa). Nu eram fan Rolling Stones. Imi placeau unele melodii, nu le stiam pe cele mai multe. Dar am plecat de la concert cu o cu totul alta viziune.
Update acum (că la serviciu am mai mujlt timp :)). Eu vroiam să cânte şi Angie. Şi nu au cântat. Şi m'am supărat puţin că Satisfaction au cântat în mijlocul stadionului. Păi de asta m-am înghesuit eu în primele rânduri? Oricum fascinant. Mick Jagger a alergat practic permanent. Per mine mă durea spatele cu toate că nu făceam niciun sfet din ce făcea el. Fascinantă convingerea uc care cântau. Fascinant să vezi în faţa ta o legendă. Ne-am obşinuit ca legendele să fie în cărţi şi uite acum le-am văzut de aproape. La fel de fascinant şi publicul. Lângă mine o doamnă mai în vârstă, cu părul roşcat, sprâncene vopsite şi ţigara în colţul gurii a dansat non stop. Dacă o vedeam în autobuz cu siguranţă zbiera să îi dau locul. Şi nu o spun cu răutate, ci apreciind faptul că muzica poate să unească oamenii.

27 de comentarii:

Adriana Popescu spunea...

Şi a fost bine la Rolling Stones când alţii munceau, nu?! :P

maria coman spunea...

pai mi-am facut cerere de concediu din februarie pt 17 iulie.....

Anonim spunea...

Ion Iliescu o fi fost la concert?

maria coman spunea...

eu nu l-am vazut :))

Aura spunea...

PROFESIONISTI!Si pasionati

Anonim spunea...

Am ratat ultimul turneu al lui Phil Collins, am ratat si Rolling Stones. O sa ajung la Black Eyed Peas si-o sa fredonez "get stupid, get retarted". Sau dau o fuga pana in Ungaria, cu avionul ajung chiar si inaintea norului ucigas, care vine din Ucraina...

natriuclor spunea...

n-am inteles niciodata asta cu cedatul locului in autobuz. de exemplu, cine are intaietate: o femeie cu un copil in brate sau o gravida?

Kolonelul spunea...

Prioritate are doamna din spatele celor doua femei, care tine de mana un baiat la vreo 9 ani, pe care-l va aseza pe scaun imediat dupa ce acesta va fi liber. Pentru a nu se dezminti si a nu periclita ducerea mai departe a traditiei, copilul va sta pe scaun in picioare, cu adidasii plini de noroi, asa incat nici femeia cu copil in brate, nici gravida, sa nu se mai poata odihni pe acel scaun.

natriuclor spunea...

asta cu prioritatea nu se aplica doar daca vine din dreapta?
stiam ca astia din spate nu au prioritate

natriuclor spunea...

si chiar vorbeam serios: cine are intaietate?
(nu ca as merge mileniul asta cu autobuzul)

maria coman spunea...

kolonelul- eu as vrea sa merg la police in septembrie, la paris sau la viena. dar sa vedem
natriuclor- pai cine are mai mult tupeu are si prioritate. eu am incercat odata lupta privirilor intepate si am cedat.

natriuclor spunea...

:(
helloooooooooo, i'm dying over here.
chiar nu stie nimeni?

Anonim spunea...

natriuclor > prioritatea de dreapta se aplica exclusiv in cazul nefunctionarii semaforului. abuzand de drepturile varstei si intinzand bunul simt ca un dres, doamna ce tine copilul de mana, trece pe rosu

natriuclor spunea...

pai, cam da cu virgula. sa presupunem ca sunt fara varsta amandoua. logica imi spune ca cea cu un copil pe langa ea ar trebui sa stea pe tusa si ii da intaietate celeilalte. are sens?

Anonim spunea...

O avea sens. Pentru noi. Nu si pentru ea. Multi oameni invoca un bun simt pe care, din pacate, ei insisi nu-l cunosc...

Adriana Popescu spunea...

Aşa-aşa, Mărie...Răsuceşte cuţitul în rană. Acum spune-mi şi că ai stat în faţă....

Anonim spunea...

daca boshorogul a alergat doua ore iar pe tine te dureau una-alta stand, poate ca ar fi momentul sa faci un pic de sport. crezi ca te degradeaza?

maria coman spunea...

adriana- pai unde altundeva? acolo, ia inghesuiala
natriuclor- repet. cine are mai mult tupeu.

Anonim spunea...

Dacă nu l-a văzut pe Ion Iliescu înseamnă ca nu a stat prea în faţă :)

Acum sincer, chiar nu ştie nimeni dacă Iliescu a fost la concert?

maria coman spunea...

eu nu l-am vazut. si nici nu a fost "semnalat"

OANA DESPA spunea...

@maria: poate imi infrang si eu frica de oameni multi si o sa ma integrez in grup... next time.

natriuclor spunea...

ok. real ajutor. multumesc

maria coman spunea...

oana- merita sincer.
natriuclor- cu placere :))

Adriana Popescu spunea...

Las' că a fost Vanghelie Care-este... ce mai trebuia să vină şi Nea Nelu?!

greenfield spunea...

Am descoperit acum comentariile despre Rolling Stones. Eu am comentat pe WeBlog, mai mult. Concertul a fost superb. Eu spuneam ca parca toti oamenii sunt mai buni cand vin la un astfel de concert. Noi am crescut cu Beatles si cu Rolling Stones. Ii avem pe banda de magnetofon, pe vinil, pe CD, cred si pe DVD. Am fost si la Rod Stewart, la Elton John, la Enrique Iglesias, la Joan Baez. La Sting si la Paul Mc Cartney n-am fost. Chiar si la al doilea concert cu Michael Jackson am fost, pentru show. Si la East Seventeen am fost, pe vremea aceea baiatul meu facea o revista de muzica, se numea Remix si am promovat-o pe MTV, intr-o emisiune despre ei.
Apropos de intrebarea cu Ion Iliescu, am incercat sa ma uit cu binoclul la loja VIP-urilor, dar n-am avut rabdare si am abandonat.
Chiar nu cred ca merita.

Maria Coman spunea...

greenfield/ nici eu nu m-am uitat la vip. chiar nu ma interesa. nu mi-am dezlipit ochii de scena

greenfield spunea...

Inainte de concert i-am auzit pe Geoana, pe Madalin Voicu si pe Adrian Paunescu povestind la tv, cum au gustat ei Rolling Stones, la viata lor. In rest nu stiu daca celelalte personaje de varsta mea au gustat concertul.(Nu Ion Iliescu, el e mai in varsta).