joi, 23 august 2007

coincidenta?

oare e o coincidenta ca scandalul danone incepe odata cu intrarea pe piata a concurentilor de la tnuva? eu nu sunt fan danone, dimpotriva, le evit, dar parca mi se pare un pic cam mare dezbaterea

11 comentarii:

Darius spunea...

Adică dezbaterea ce-o faci tu să se vândă la Antenă la ştiri, recunoşti, corupto?! :D

Anonim spunea...

"corupt-o" asa se scrie, doar nu-ti inchipui ca Antena e de vina, sau jurnalistii de acolo?! Nu neg razboiul economic care se duce cu arme murdare, dar acum dupa aviara ar trebui, Darius-daca existai pe atunci-sa poti discerne intre gaina, dioxina si iaurt cu fructe- sanchi!
Inainte de revolutie se spunea ca parizerul contine 90% soia si 10% hartie igienica, acum cred ca e invers....Pofta Buna!

Anonim spunea...

Am uitat "nimic nu e intamplator..." "Numim coincidente acele intamplari in care Dumnezeu tine sa ramana necunoscut" Albert Einstein

Maria Coman spunea...

darius- offf, iar m-ai prins.

Anonim spunea...

"Pastreaza gustul dragostei"! Pai ce nevasta-mea e Fulga?

Maria Coman spunea...

anonymous- foarte tare asta cu fulga

Anonim spunea...

http://www.iaa.ro/Articole/Stiri/Tnuva-ataca-piata-lactatelor-din-romania/738.html

http://www.mccannblog.ro/

vali spunea...

intai: din cate stiu eu, si foaqrte bine stiu:)) corupto e corect...

apoi, in leg cu danone... e aiurea dar macar bine ca aflam... la alte marci s-ar putea sa fie si sa nu stim noi...:((

Fulga spunea...

Iata raspunsul unui prieten specialist: "Pai ai dreptate... si pe mine ma enerveaza reclama lor de cacao... asta inseamna ca mesajul a ajuns unde trebuie. unele reclame se fac special pentru a enerva. in felul asta vorbesti despre produsul respectiv, deci 1 la 0 pentru ei."

Maria Coman spunea...

vali- am aflat cam tarziu, parerea mea.....povestea e de o saptamina. si nu inteleg de ce nu a fost facuta publica din start.
fulga- evident, daca te tine lumea minte....e ca vorba aia "prefer sa ma vorbeasca de rau, decit sa nu ma vorbeasca deloc"

vali spunea...

apropo d reclame... discutam cu o colega despre o reclama, buna de altfel, realizata super... dar nu ne aminteam la ce este reclama:)))

deci nu e de ajuns sa ajunga la noi, trebuie sa o si acceptam:)

ganditi frumos si papati gustos:)) deci nu danone:))