joi, 30 august 2007

Mare concurs mare

Pentru jurnalismul civic. Prietenul Darius se inscrie. Si asteapta concursul. O luna, doua, trei......Ca Penelopa tesind firul. Si trece o juma de an. Si vine si raspunsul. Concursul nu era de fapt concurs, ci o sticla de apa plata. Apa plata nu se dadea, ci se lua. Din astea, romanesti.....Aflati aici

4 comentarii:

Anonim spunea...

...nu ma razboiesc cu femeile...in rest nu raspund decat in fata marii adunari nationale...reparatii la nava...pe luna,vreau sa spun, pe luni...week-end placut si odihnitor la toata lumea!

Anonim spunea...

....Cristina vine de la Cristian, Maria vine de la Neincredere....doar nu-ti inchipui ca ma cunoaste sau o cunosc...

Anonim spunea...

why not? ridic manusa! daca e razboi, fie, dar s-o stim si noi, oricum e la moda sa te certi...propun o saptamana de "razboi", bineinteles de amorul artei,fara sa se puna la inima nimic! Cine castiga poate sa-i ceara invinsului sa-i indeplineasca o dorinta...Duminica va fi ultima noapte de dragoste, iar luni prima noapte de razboi. Exista o singura regula: fara reguli...MIND THE LAST FRONTIERE...Pentru ca vrem sa va colonizam planeta ne intereseaza si partea intunecata a fortei voastre si vreau sa-mi probez sagetile otravite de ultima generatie care omoara lent si in chinuri...Gazda este la serviciu-nu la Antena3-asta ca sa se inteleaga...na ca am si inceput! SUCCES!

Anonim spunea...

Arunc prosopul! Niciodata n-as putea sa gandesc sau sa scriu ceva rau despre Frumoasa Planeta Pamant!...nu sunt suparacios din fire...week-end in pace si liniste!