marți, 21 august 2007

Raspunsul corect

A venit de la prietena mea, Mara. Am fost la mare ca sa ridem. Ca asa suntem noi, mai hlizite. Si vai, ce am mai ris de serviciile de 2 lei de la noi. Pai daca nu erau asa, noi de ce mai rideam?

9 comentarii:

klaudiu spunea...

degeaba :)

nicoleta tintea spunea...

Într-un fel şi serviciile proaste pot fi motiv de distracţie. Îmi amintesc că şi eu am râs într-o vară de serviciile proaste.

Era ultima zi şi m-am aşezat cu prietena mea la o masă. Chelneriţa - nepăsătoare.

Am aşteptat mult. Aproape să pierdem trenul. După zeci de minute de aşteptare am uitat de mâncare. Ne uitam doar la reacţiile celor din jur. Lumea era isterizată.

Unii au dat comanda şi sătui de aşteptare s-au ridicat de la masă.

Alţii, o familie cu copii mici s-a trezit cu o porţie de mâncare în minus. Chelneriţa le-a spus că nu-i nimic, mai dezgheaţă un pui dacă e nevoie. Asta în condiţiile oamenii aşteptaseră deja vreo oră.

Sincer. Noi chiar ne-am distrat. Totul a ieşit pe dos. Fata ne-a adus alt tip de ciorbă. Nu a ştiut să ne calculeze nota separat şi tot aşa. Cel mai mult m-a distrat că era foarte calmă. Deşi clienţii urlau. E şi ăsta un mod de a rezista stresului, nu?

Maria Coman spunea...

klaudiu- ba nu, nu e degeaba
nicoleta- din nou raspunsul corect. suntem niste fraieri ca inghitim cu umor

natriuclor spunea...

inca nu ai invatat ca nu trebuie sa te pui rau cu militienii si cu ospatarii?
speciile astea sunt tot atat de sigure ca moartea si taxele. asa ca, fruntea sus si zambetul la indemana

vali spunea...

Daca mergem pe litoralul nostru-nu e bine pt ca serviciile sunt varza... daca mergem pe litorelul lor-nu e bine ca le creste lor profitul...

interesanta dilema:)) deci, facem asa: mergem la noi, si radem cu pofta... pai la altii ce motive ai sa razi?:)) mergi in concediu sa stai serios si imbufnat..:))

Maria Coman spunea...

natriuclor- offf, nu nu am invatat ina. nici in cazul vinzatoarelor acre de de la diverse magazine, nici in cazul taximetristilor nesimtiti, nici, nici, nici
vali- pai eu ramin la litoralul lor. gasesc si acolo ceva de ris, nu se poate.....

Anonim spunea...

....putina rabdare atat ne trebuie si totul o sa fie ok.,si cu tara, cu litoralul,marea, delfinii,delta sau gropile bucurestiului, poate ar trebui sa ascultam si recomandarile Bruxellesului....

natriuclor spunea...

vanzatoarele, functionarele si taximetristii (si soferii in general) sunt cu totul alta specie. chiar si contabilii intra in specia asta. adica esti la mana lor, dar nu e capat de tara, oricand poti merge la alt ghiseu, spre deosebire de militieni si ospatari. oricum, la 20 de anisori ai tai ai timp sa inveti diferenta:P

Maria Coman spunea...

natriuclor-asta cu 20 de anisori mi-a placut mult. dar as insista pe 18 :))