marți, 25 septembrie 2007

Genti, genti, genti

Genti business, genti casual, genti de mirese, preferatele mele de la Dada. totul aici .
Mi-am gasit preocuparea pentru seara asta. Pentru ca stiti ce, am uitat sa trec gentile la hobby.

21 de comentarii:

Adriana Popescu spunea...

Deci alea sunt poşete, nu genţi! :P

yume spunea...

mie-mi place aia visinie cu fluturas.

Maria Coman spunea...

yume-si mie

Anonim spunea...

Ce va placut,ca era visinie sau fluturasul? Si fluturele se transforma pana la urma in vierme?! macar de-ar fi de matase.Mie imi place ceva la toate "pretul" nu sunt ele accesibile oricui...costisitor hobby...si daca tot e reclama mascata atunci corect se scrie "DaDa"!

yume spunea...

Jesus!

Maria Coman spunea...

yume- de acord. jesus!!!!!

Anonim spunea...

DA-DA, de religie e vorba, pentru ca o geanta este "pomana curata"(cadou),cel putin pe site,asa o fi,dar numai dupa ce indeplinesti o lista lunga de doleante anterioare:sa mergi in maini,sa stai in cap sau sa-ti pui in cap sa crezi si sa indeplinesti toate aberatiile cerute de ei,sa comanzi o geanta care nu-ti place si de care nu ai nevoie si pe urma sa mai si astepti 2 saptamani sa-ti soseasca geanta preferata...greu si de neinchipuit!Va invit sa incercati! DA-DA!!!!!

yume spunea...

anonimule sau anonimo, ma faci sa ma repet: JESUS!!!!!!!
maria, devine amuzant.

Maria Coman spunea...

de obicei nu raspund comentariilor anonime. insa poate ar trebui sa precizez ca mie imlac gentile, dar asta nu inseamna ca am comandat toata colectia. cit despre preturi, cine poate cumpara, cine nu, nu. dar de ce nu ne-am uita? o fi interzis? si nu e nicio reclama mascata. nu stiam ca exista reglementari decest gen pe bloguri si nici nu ne amendeaza vreun cna. poate ar trebui sa spun ca imi plac gentile unei firme care are magazin in locul x? Jeeeesus (yume stie de ce)

Anonim spunea...

mie chiar mi-a placut un plic de la dada, ca tot ziceati de ei, mi l-am comandat, si l-au adus dupa 2 zile. n-o luati ca pe un plus, dar mie mi-a placut cum s-au miscat. (a, si dupa aia am vazut acelasi plic in magazin cu cateva sute mai mult).

Maria Coman spunea...

si in magazinul de pe matei voievod preturile sunt mai mici ca in mall-uri

Anonim spunea...

Te pomenesti ca yam-yam asta o fi vreo semnatura din aia holograma ca pe piesele originale dacia,pacat ca nu mi-am atasat pos-ul la PC,anonimule-ano-ni-mo.in tribul tau acolo asa s-o fi invatand,tot repetand, ca patefonul, bine faceti...eu am vazut draga in mall in vitan,toale de firma, repet de firma, nu imitatii,la preturi foarte avantajoase si unde mai pui ca prin internet nu sti ce comanzi, cine stie ce chinezarii ti se livreaza si alea facute pe titanic inainte de-a se scufunda!Asa ca mai scutiti-ma cu berry-berry asta!Mai lasati internetul si iesiti in lume ca o sa faceti radacini la picioare si n-o sa va puteti scoate la aerisit colectia de genti! E legat bine cu lanturi fluturele ala sa nu zboare de pe geanta! :)))

yume spunea...

am zis deja ca ma amuz.
fara sa vrei, acum m-ai facut chiar sa rad.
nu-mi place mall-u sa stii.
de ce trebuie sa fii asa incrancenat/a? vorbeam si noi despre o geanta cu un fluture de plastic nu despre razboiul din iraq, serios.
daca e de plimbat, nu-mi fac alee prin magazine, imi pare rau.
yam-yam il gasesc dragutz. imi place. :)

Anonim spunea...

OK peace soro! Fie si fluturi daca vreti voi,dar aveti grija ca astia cam zboara din geanta in geanta...ah..nu-i suport pe astia care dau din aripi si pe vreme buna si pe ploi sau alte fenomene meteo!:)))

yume spunea...

asa sunt unii, ce sa-i faci?
seara frumoasa. :)

Anonim spunea...

Nespus de Frumoasa este,sa fie senina si zambitoare si noaptea si ziua, impreuna cu viata noastra toata pe deasupra!!!!! :)

Anonim spunea...

pacat ca gentile de la dada sunt copiate dupa modele ale unor renumiti designeri

Anonim spunea...

Accesati flysky.ro!Veti gasi aici o multime de variante ieftine de zbor!Eu am cumparat si am fost foarte multumita!

Posete spunea...

sunt dragute , imi plac aproape toate

Maria spunea...

Foarte dragute . pentru mai multe informati despre genti si accesori oti afla in pagina mea.

http://genti-dama.eu/

Maria spunea...

Foarte dragute . pentru mai multe informati despre genti si accesori oti afla in pagina mea.