joi, 18 octombrie 2007

Au mai facut un sondaj cu rezultate utile

Potrivit unui sondaj recent, britanicii vor cel mai adesea să fie înmormântaţi cu telefonul mobil, să fie incineraţi alături de cenuşa animalului lor de companie sau să ia în mormânt toate economiile, relatează AFP. Însă cele 100.000 de persoane intervievate par bântuite de teama de a se trezi din 'somnul cel lung'. Multe dintre ele cer ca o oglindă să le fie plasată pe faţă înainte de înhumare, pentru a se verifica eventualele urme de respiraţie.

Va dati seama cum se aud soneriile prin cimitire......O manea, un Bach, vreun hit ceva.....

4 comentarii:

Adriana Popescu spunea...

Îţi dai seama ce chefuri încing groparii când se lasă seara? Cu atâta muzică la îndemână, ar fi şi păcat să nu profite... Şi nu trebuie decât să dea beep-uri! :))

Maria Coman spunea...

da, multi discoteca.......

Anonim spunea...

Cand aud cuvantul "moarte" ma gandesc la o lege care sa-i oblige pe vanatori sa-si ingroape armele langa animalele ucise,stiu ar prospera fabricile de armament producand mai mult...cerc vicios...zeita vanatorii avea dreptate,dar eu am realizat asta exat la 3 sec.dupa si nu am mai putut sa-i "spun" ...sa nu-i mai ajute pe vanatori in munca lor,sa le umple cartusele cu nisip (mai gaseste putin in clepsidra)sau cu cerneala,pentru ca nu vor mai avea nevoie, nici de praf de pusca (in ochi)!

greenfield spunea...

Asta da, sondaj.