miercuri, 24 octombrie 2007

De fapt e gratis

Imi place la nebunie sa fac cumparaturi online sau cu cardul. Mi se pare ca de fapt nu cheltui absolut nimic. Pot sa imi cumpar 500 de geluri de dus, 40 de tricouri, n perechi de sosete plus o pereche de adidasi fara sa mi se para ca am dat vreun ban. Fantezii, nu? Stiu, cind vine scadenta. Dar senzatia e ok, credeti-ma. Mai misto decit atunci cind vezi cum se goleste portofelul.

18 comentarii:

PECHETTA spunea...

si sa nu mai pierzi timpul prin magazine?! sa nu mai probezi bluzite multe? sa nu mai faci parada? pai asta era tot farmecul, nu? cu un card poate sa para gratis si la mall!

Maria Coman spunea...

e, ba daaaaa. dar nu pot sa spun adevaru l aici pe blog, ce vrei.....

Maria Coman spunea...

acum serios, chiar imi place shoppingul virtual

Anonim spunea...

Exista cumparaturi pe care nu le poti face cu cardul,online sau la mall nu poti cumpara sentimente,pentru celelalte exista...intrebarea : Cat e halatul? Cat e halatul?...Adica au un pret mai mic sau mai mare,in functie de cine vinde si cine cumpara.Daca e de fapt gratis,s-ar putea explica,dar nu stiu ce-ar putea sa faca cineva cu 500 de geluri de dus,nu stiu si nici nu intreb, pentru ca nici eu nu vreau sa fiu intrebat ce voi face cu el... as dori sa cumpar zambetul din stanga,de pe pagina...nu cu un card fireste,decat de memorie, poate,"de fapt e gratis"...

despina spunea...

Nu-mi place shopping-ul virtual, însă ador să plătesc cu cardul. Treaba asta îmi dă senzaţia că nu am cheltuit nimic! :P

yume spunea...

si mie imi place, si, sa stii, cred ca ai reusit sa explici exact de ce. pana acum nu-mi dadusem seama. e iluzia sacului fara fund. si trezirea la realitate de dupa. :)
macar scapi de mutrele arogante ale unor vanzatoare.

Invidioasa spunea...

Misto comentariul lui anonimous!

blogger spunea...

Ah, si am prevazut ca "noul" zambet va frange multe inimi!

Maria Coman spunea...

invidioasa- nu incercam sa stabilesc ce se cumpara cu bani si ce nu. era pur si simplu o constatare.

dr.b spunea...

Trebuie sa va dau si eu dreptate. Noua fotografie ii vine Mariei foarte bine.

Nightingale spunea...

Perfect adevarat, Maria :)
De ce sa nu fantezam? Macar un pic.

Anonim spunea...

Maria, nu ti se face cateodata dor sa simti bancnotele in buzunar? Mie da :)

Maria Coman spunea...

kolonelul- si mie, dar ghinionul e ca scap foarte repede de ele.....

Anonim spunea...

Daca Misto e de bine multam.
Buna constatare,intr-adevar, cand intervine virtualul
(shopping online,cardul,etc.)iluzia este ca poti cumpara orice,oricand si oricat,dar cand vine scadenta si e bine ca vine,realul intrece virtualul,viata bate filmul...si mie imi place shoppingul virtual,ca dovada, am incercat sa perfectez o afacere profitabila...dar imi place la fel cu antrenamentul pe un simulator care te invata sa pilotezi,sa exersezi ca sa nu uiti...in schimb daca nu pui mana pe volan sau pe mansa,in praful drumului sau in praf de stele, ai trait si "virtualizat"(daca mi se permite)degeaba pe lumea asta.

Anonim spunea...

Oferta ramane valabila...
Sunt pregatit sa dau,daca e nevoie,pentru zambetul tau vesnic pretul suprem...biletul tras de mine la rev. ...astept doar confirmarea...astept...trebuie doar sa vrei sa treci la "+"...si atat.

cercetatorul spunea...

http://www.egirl.ro/stiri/ins/20071031/1611/stire.html

Bibliotecaru spunea...

Susţin aceasta metodă. Şi ca să o încurajez, am să-ţi dau adresa mea ca să poţi să-mi faci nişte cadouri cumpărate online. Ador cadourile electronice scumpe, mai ales când sunt legate de tehnica audio-video şi de muzică. Un Stratocaster e o nimica toată, 400 de euro. Plus un amplificator de câteva mii... dar ce bine ai să te simţi după asta.
Cum? Nu o să te simţi bine? OK OK OK, accept şi o camera Sony cu HDD. Cu ajutorul ei putem face un documentar despre febra cumpărăturilor online.

Maria Coman spunea...

bibliotecaru- o sa ma gindesc la propunerea ta. ...