luni, 26 noiembrie 2007

De data asta cercetatorii britanici gresesc. Eu cred ca perioada e mult mai lunga

Femeile îşi petrec trei ani din viaţă pregătindu-se să iasă în oraş, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o mare companie de cosmetice din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.
Timpul mediu petrecut de femei cu schimbările de ţinută în ultimul minut, piruete în faţa oglinzii şi cotrobăieli prin poşetă este de o oră şi 12 minute pentru fiecare ieşire în oraş noaptea. În plus, o femeie are nevoie, în medie, de 40 de minute pentru a se pregăti să iasă afară din casă în fiecare dimineaţă.
Veştile rele pentru bărbaţi nu se opresc aici, de vreme ce, potrivit rezultatelor acestui sondaj, aceştia îşi petrec, în medie, trei luni din viaţă aşteptându-şi nevestele sau prietenele să aleagă o poşetă sau să probeze încă o dată o pereche de pantofi.
Înainte de o ieşire în oraş noaptea, o femeie are nevoie, în medie, de 22 de minute pentru duş şi epilat picioarele, şapte minute pentru aplicarea unei creme hidratante şi a unui bronz artificial, 23 de minute pentru uscarea şi coafarea părului, 14 minute pentru machiaj şi şase minute pentru îmbrăcat.
Sondajul a mai scos la iveală faptul că bărbaţii sunt lăsaţi să aştepte, în medie, 17 minute şi 25 de secunde de fiecare dată când ies în oraş împreună cu partenera de viaţă.
În plus, aceştia îşi pierd, în medie, o oră şi două minute aşteptându-şi partenera aflată la cumpărături.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Ne multumim cu satisfactia bucuriei pe care v-o producem atunci cand asteptam linistiti sa va gasiti posete in oras, iar voi zambiti. Hei, trebuie sa existe o compensatie :)

Maria Coman spunea...

sotul meu saracul pe vremuri prefera sa zaca in parcare ore in sir decity sa intre in magazine. acum am renuntat defintivi la actiuni comune

cercetasul roman spunea...

De data asta cercetatorii britanici au dreptate,il admir
si-l voi admira mereu pe cercetatorul britanic,le stie pe toate.Ce nu stie el, este ca timpul ca si spatiul sunt relative,depinde ce astepti sau pe cine astepti si cum zice Kolonelul daca primesti un zambet dupa ce ai asteptat,merita intotdeauna.Unele zambete merita mult,mult mai mult.Compensatie trebuie sa fie neaparat,sa nu se supere nimeni,atunci, poate, barbatul o face sa astepte pe partenera vreo 3 ani,in avans...masuri de precautie,legea compensatiei,soarta, destin....who knows? Poate doar cercetatorii britanici?!

Adriana Popescu spunea...

Cercetătorii britanici ar trebui să mă cronometreze: 3 minute pentru duş, 10 minute pentru machiaj şi alte 5 pentru îmbrăcat. Aşa că le transmit un sincer: "Eat my dust". :P E cazul să mai spun ceva despre cumpărături şi poşete? :D

cosmin spunea...

Reversul medaliei: ea asteapta sa vina el din armata, asteapta inelul, il asteapta sa vina noaptea acasa de la bere, asteapta 9 luni cu disperare sa se termine chinul, asteapta ca el sa umple cardul de shopping, asteapta infarctul la brat cu ingrijitorul piscinei:))
Eh...o asteptare continua si viata asta.

Maria Coman spunea...

adriana- bine si mie imi iese din cind in cind...simbata seara m-am imbracat si am ajuns de la mine de la capatul pamintului in piata unirii in 40 de minute. dar era pt un scop nobil- shopping :)
cosmin- e, sa nu exageram....

Adriana Popescu spunea...

Mărie, nici nu m-aş fi gândit că te-ai fi putut mobiliza în timp record pentru un alt scop. :)))

Maria Coman spunea...

adriana- ar mai fi putut fi vorba despre o unghie rupta si deci o manichiura urgenta si cam atit....nu vad alta tentatie atit de mobilizatoare

Adriana Popescu spunea...

Unghia ruptă e un dezastru! De ce vrei să mă indispui? :(

Maria Coman spunea...

adriana- stiu, eu de la tine am invatat sa am pila in geanta always

stochastic spunea...

hehe, asta cu parcarea am experimentat-o si eu. anul asta, de exemplu, am terminat un site (mai simplut e adevarat) intr-o parcare din austria in timp ce sotia ne baga in faliment :)))

Maria Coman spunea...

stochastic- rolul barbatului in societate :)