joi, 6 decembrie 2007

Cadou de Mos Nicolae

12 comentarii:

Adriana Popescu spunea...

Vaaaaaai, da' cum de nu ţi-a adus Moşu' o piesă de jale?! Dar, revenind la lucruri serioase, ce înseamnă o ţară în care artiştii sunt apreciaţi la justa lor valoare... Cum stătea cuplul prezidenţial în picioare, în semn de respect. Oooooof, Româniaaaaa meaaaaaaa!

Mos Nicolae spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=k8CBHUIYw60

Maria Coman spunea...

adriana- mai trece si depresia asta, ce vrei....

Maria Coman spunea...

mos nicolae- multumesc....

Mos Ion Roata spunea...

Maria ce ti-a adus Mosul?

Maria Coman spunea...

mos ion roata-o nuia :)

Mos Nicolae spunea...

Am intentionat sa pun nuielusa, iar educatorul mi-a spus: "Bravo ca nu ati pus nuielusa! Nu facem fapte atat de rele incat sa nu ne mai iubeasca Mos Nicolae, si chiar daca facem fapte rele, Mos Nicolae tot ne iubeste (IUBIREA SE EXPRIMA INTOTDEAUNA IN CIUDA A TOT, IUBIREA PARINTILOR SE EXPRIMA NECONDITIONAT, IN ORICE IMPREJURARE, NU SE RETRAGE NICIODATA ORICE S-AR INTAMPLA SI ORICE AR GRESI COPILUL NOSTRU!) acesta este sensul. Pedeapsa are efect pozitiv doar daca se aplica la momentul greselii (altfel e razbunare), iubirea nu se retrage NICIODATA, iubirea parintilor este INTOTDEAUNA ACOLO si Mosul vine INTOTDEAUNA ATUNCI..." Sa tii minte cand vei avea copii ...

vali spunea...

:) multumesc de cadou, maria... de la tine o melodie, de la altul un gand, de la altul o ciocolata :))) multumesc...

pantacruel spunea...

cum oare poate fi o femeie atat de sexy???
e nebunie curata
beyonce asta!
ma baga in boala. ma omoara cu zile, ma turbeaza... cu tot cu muzica.

Maria Coman spunea...

pantacruel- pai atunci o sterg....

vali spunea...

Daca cineva te-ar ruga sa ii dai 3 motive pentru a gandi frumos, care ar fi ele?

Leapsa de weekend in cautare de motive… Scrie si… Da mai departe…

Have fun !

Anonim spunea...

Buna ziua,


Te-ai saturat de pixul si agenda de sfarsit de an?Noi iti propunem un cadou mai special pentru partenerii, angajatii si prietenii tai... sau chiar pentru tine.Un GIFTBOX personalizat pentru EL si EA:1. Te-ai plictisit sa faci lucruri simple? Te agaseaza monotonia? Accepta provocarea noastra cu un GIFTBOX AVENTURA! 20 de destinatii la alegere intr-un singur pachet. Cadoul contine un voucher valabil un an, poti alege orice moment, orice serviciu si orice locatie. Iata doar cateva din serviciile din pachet: ATV in Brasov, Laser Game in Bucuresti, Parapanta in Cluj, Echitatie in Sighisoara, Paintball in Prahova sau Sibiu, Pilotaj avion in Constanta...2. Ai vrea sa petreci ceva timp cu tine? Ofera-ti o clipa de relaxare si frumusete cu un GIFTBOX RELAXARE! 15 destinatii la alegere intr-un singur pachet dintre care: Masaj Shirodhara in Cluj, Masaj cu pietre fiebinti in Tg Mures, Impachetare cu ciocolata in Pitesti, Reflexoterapie, imbratisarea strugurilor si facials in Bucuresti, Hammam in Targu Mures, Dermalife Spa Oceana in Constanta, Piscine cromoterapeutice in Cluj.Pentru mai multe informatii, am atasat prezentarea societatii si a produselor noastre. Poti comanda oricand aceste pachete la un pret de 149,9 RON. Pentru a-ti surprinde placut echipa si a le oferi un cadou ingenios de sfarsit de an!Nu pastra secretul doar pentru tine, prietenii tai pot fi interesati! Spune-le si lor!*Ca informatie particulara, ne gasesti in hipermarketurile Auchan din toata Romania incepand din 1 decembrie. Sau pe website www.yourweekend.ro. Daca vrei sa faci un cadou original, ar trebui sa te grabesti, stocul este limitat pentru luna decembrie.