marți, 25 decembrie 2007

uite ce am gasit

www.marzipan.ro
mega-cadou de craciun pentru mine cel putin....

8 comentarii:

innuennda spunea...

:) Îţi doresc, dragă Maria, să te bucuri de un Crăciun magic şi de ninsori de marţipan!

Anonim spunea...

Ca bine zicea Mihaela....Mihaela Runceanu :"Ce-i fericirea dragul meu?"...poate fi si marzipan,mult marzipan...sau o minge,alergi dupa ea si cand esti aproape de ea dai cu piciorul in ea...oricum este foarte personala notiunea de fericire si este ceva interior noua si nu in afara noastra...cred ca foarte greu se potriveste sa fie "aceeasi fericire", dorita si avuta simultan de doua persoane.Dupa mine FERICIRE= Sa iubesti si sa fi iubit...dincolo de orice piedici si distante relative, mai mult sau mai putin perene...Mi-am dat seama tarziu in viata ca cel mai fericit Craciun din viata mea l-am petrecut in armata, 1986,colindand in gand sub patura dupa ce s-a dat stingerea...pentru cei mai mici,Craciunul era interzis in dictatura...m-am intrebat cu cat ar trebui sa fiu platit(cu mult peste 1 mil.euro/zi)ca sa particip activ la un razboi,teatru de operatiuni(nu prea se joaca teatru acolo),deci nu cred ca banii i-au motivat pe cei de acolo,ci resortul interior care nu-ti da pace si iti cere necontenit sa-ti cauti fericirea...fericirea ta interioara...fara aluzie la razboi,niciodata nu poti sa-ti descoperi si sa cladesti fericirea ta pe nefericirea altuia. Oare Maria si Iosif erau fericiti ca fiul lor s-a nascut intr-un grajd? Eu zic ca erau fericiti...parerile sunt impartite stiu...ce relativa si personala este fericirea asta si cat de aproape si de neatins e cateodata..."Fericirea are chipul tau..."spunea tot Mihaela...
Craciun si Sarbatori Fericite!
Voi fi foarte fericit daca se deschide posta mai repede...am de trimis...scrisori la Mos Craciun...cam tarziu?!...vreau sa fiu primul...macar la anul care vine...nici nu mai e asa de mult...cateva zile...pana la anul...pana se deschide posta...poate si pana la fericirea mea personala...poate nu numai a mea...poate mosul meu,adica al nostru,se pricepe si la minuni nu doar la cadouri,altfel sa-si ia sania cu reni si sa plece unde stie,dar sa nu mai vina fara marzipan...
Preanefericitul (imi cer scuze,nu are conotatie religioasa,peiorativa).

Anonim spunea...

Indiferent de fundal,comentariul se scrie oricum negru pe alb,e bine si gri sobolan cat ramane poza cu soarele in zambet care incalzeste tot blogul,aia cu albastrul voronet era de bine nu de caterinca...sper ca nu ii vin idei gazdei,cu poza...de altfel pictorita buna, cu o usoara nehotarare in privinta culorilor,ca toti marii artisti, si limitata de tehnica in vigoare la aceasta data. Penel incercat,cu o viziune ampla a fundalului artistic si cromatica naucitoare,autoare de succes a unor lucrari futuriste si pline de verva creatoare,recunoscuta si respectata intre cunoscatorii de gen ca o forta de netagaduit in lumea pictorilor de bloguri, Maria Coman caci v-ati dat seama despre cine este vorba,o autoare aparte si unica,irepetabila,mirare autentica in panoplia marilor artisti contemporani si nu numai.
Un indragostit de arta si frumos...critic de arta cu specializari in tara si in tara nemteasca la paris,in pictura blogeristica Bllogerell Marzipaneanu.

Anonim spunea...

mare minune. mai ales ca in Romania dulciurile din martipan sunt cam rare. bun site :)

eu... spunea...

Intai de toate: imi place noul look!
Apoi...martzipanul asta ma va ajuta cu siguranta la ridicarea moralului atunci cand este cazut :) Deci, multumesc pentru manaasta de ajutor.
Si, in al treilea rand, daca la anul imi fac Craciunul in Laponia, asa cum mi-am promis eu mie, iti aduc de acolo un sac de martzipan. De la mama lui :)
Sper ca ai avut un Craciun minunat, desi am impresia ca ai cam fost la munca...

Maria Coman spunea...

soferul, eu- eu sunt mare fan marzipan si cel putin pina de curind la noi nu prea gaseam. acum insa au aparut resurse noi :) si multumesc, da, am avut un craciun ok, ce e drept cu munca, dar sunt libera de revelion. macar atit. stiti bine ca aici e ca la fabrica, productia nu se opreste :)

pilotul spunea...

Trecere lina si placuta intre ani.Distractie maxima de Rev.,fabrica sa nu se opreasca,dar sa te astepte pana la anul.Fericire in noul an! cum zice englezul si Happy new year!
Rudolf.

Anonim spunea...

Caldura mare astazi in studio?!Il astept pe Robie W. la Bucuresti, dar mai mult astept primul jurnal din Romania...topless!