vineri, 4 ianuarie 2008

nervi

ok, m-am intors. am dormit sase zile ca dupa niste super-petreceri. am citit, m-am uitat la filme si cam atit. adica mi-am indeplinit obiectivul de a nu face nimic. si ma intorc la servicu, ca sa ma enervez din nou. cum e posibil sa stai de 2 zile in aeroport si sa nu te bage nimeni in seama? cu ce tupeu o companie aeriana te anunta ca mai ai de stat trei zile in plus in londra? de unde sa scoti tu, om obisnuit, inca vreo 500 de lire ca sa mai stai trei zile intr-unul din cele mai scumpe orase din lume? ce sef accepta o prelungire a concediului asa, for no reason? cum tu, director de aeroport, sa intrebi senin "ce inseamna conditii decente" de cazare+ in conditiile in care 150 de oameni dorm de doua zile pe bagaje, pe gresia unor aeroporturi? nu am raspunsuri la intrebarile astea. deloc. imi pare rau.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Dau in judecata directorii de aeroport din Romania pentru faptul ca, din cauza lor, Maria incepe suparata anul. Am zis!

CresceNet spunea...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

meplusmyself spunea...

Cursa de linie sau low cost?

M spunea...

Nu se merita sa te enervezi tu pentru ei ...nu merita!

Adriana Popescu spunea...

Ce faţă puteai să ai atunci când nenea ăla spunea de condiţiile de cazare! :))

Maria Coman spunea...

meplusmyself- probleme au fost cu toate, inclusiv alitalia.....

Andrei Ciobica spunea...

O fi vorba si de subdimensionarea aeroportului. E aproape acelasi ca pe vremea lui nea Nicu...si atunci era un trafic de mama focului. Se intampla acelasi lucru ca si cu intregul Bucuresti...se sufoca...cat despre nesimtirea celor de la companiile aeriene low cost nu mai e nimic de comentat. Dupa cum mi-a zis cineva: la banii astia mai si comentezi?

ina bixade spunea...

Mare dezordine si disrespect fata de sarmanii oameni!!!