vineri, 15 februarie 2008

Ninsoarea, ordonanta 92 si bataia de joc

La ora asta ninge deja 4 ore. Am facut in 35 de minute un drum de cel mult 10 minute. Nu am vazut niciun utilaj de deszapezire. L-am auzit pe domnul Murgeanu spunind ca primaria capitalei nu mai are nicio atributie, din cauza unei ordonante 92. L-am auzit la News FM, la Antena 3 si la Realitatea spunind acelasi lucru: ca daca nu se da cu antiderapant maine Bucurestiul va fi un mare patinoar. Relaxat, viceprimarul, pentru ca nu mai are atributii. Dar ce imi pasa mie de ordonanta, ne-ordonanta, primarii de sector sau de ne-sector? Eu maine trebuie sa ma duc la serviciu. Si nu stiu cum va fi. Nu imi pasa a cui e responsabilitatea. Sunt un contribuabil care plateste taxe. Si care vrea sa fie respectat pentru asta. Acum, la noua si ceva, responsabilii cu celebrele utilaje spun ca nu pot sa intervina ca e blocaj. Pai si cum a aparut blocajul fratilor???????

12 comentarii:

ina bixade spunea...

Iti doresc drum bun si fara nameti in cale, spre serviciu! Sa ajungi la timp, ca ma uit la Antena 3 miine, sa iti fac cu mina:)

Garfield spunea...

don't worry , be happy :)

nu ai ce face, astia au ritmul lor... lent, lent...

manole spunea...

de ce ar fi de data asta mai altfel decat pana acum?!!
stai sa vezi tragedie de luni incolo cand mai trebuie sa si parcam!!!!!!!!

manole spunea...

de ce ar fi de data asta mai altfel decat pana acum?!!
stai sa vezi tragedie de luni incolo cand mai trebuie sa si parcam!!!!!!!!

Maria Coman spunea...

e, ca de data asta am avut noroc cu vremea.

Anonim spunea...

Trebuie sa intelegi ca functionarii astia nu sunt clarvazatori. Au fost pur si simplu luati prin surprindere, ok?

Alex spunea...

I love Videanu !!!! Is the best ... aseara aproape ca ma reusit sa merg cu a treia ... o singura data ce e drept si deja ajunsesem acasa, dar tot e o chestie... si sincer viata e mai frumoasa la 3-4 km/ora... te ajuta sa gandesti... oricum viata e trecatoare, macar asa sa incercam sa lungim si noi timpul... deci, premiul intai, premiul oscar si medalia olimpica de aur se acorda acestui om maret : Mr. Adrieaaaaaaaan Videanuuuuuuuu !
Va sarut dulce pe nasucurile inghetate si sa fiti cuminti, poate mai vine Mosu' o data !

Ace Ventura spunea...

Din cauza ninsorii asteia, dar si a pilotilor de pe Alitalia, am reusit sa ajung acasa de la Milano, prin Roma, cu o intarziere de 17 ore. Romani amestecati cu italieni, combinatia letala !!!

Marius spunea...

Eu am stat la Sebes o ora si ... mi-am facut ordine in torpedo. Am "gasit" o multime de lucruri pe care le cautam de o gramada de vreme. Multumesc domnilor! Eu sunt un contribuabil fericit! Nu mai conteaza cat m-au asteptat copiii ..., care nu ma vazusera de o saptamana!

Pisicot spunea...

Hai c-am scăpat şi de data asta!

Maria Coman spunea...

marius- eu am mers dar taras. deci nici un avantaj. plus ca la mine dezordinea e in principal pe bancheta din spate, asa ca nu pot sa fac curat.
ace ventura- eu nu sunt fan alitalia deloc. mi se pare ca e o companie varza.

Ace Ventura spunea...

Maria, poate acum ca au fost preluati de Air France si KLM se vor misca mai cu talent. Jobul, cu drumuri dese in Italia, m-a facut de fiecara data sa-i aleg.