marți, 4 martie 2008

Primavara mea

E o leapsa despre planurile de primavara, de la Teo
O leapsa la care nu am un raspuns clar.Prin aprilie ma duc la sesiunea anuala de shopping "just for girls" cu prietenele mele. E a doua editie, speram sa ajungem la cit mai multe. Anul trecut a fost Paris, anul asta e Amsterdam
Apoi as vrea sa ajung la mare, pentru ca sunt foarte foarte invidioasa pe Pisicot. Iubesc marea si la fiecare inceput de an ma apuca asa un dor de duca.....Si de obicei ajung, sper sa fie asa si primavara asta
Astea sunt planuri cit de cit concrete. Mi-ar placea sa am si altele, dar ce sa fac, sunt in pana de idei importante. Cu siguranta insa, in primavara asta voi face planuri pentru vacanta de vara.

5 comentarii:

eu... spunea...

Multumesc mult, Maria! Shopping minunat la Amsterdam! Si sa faci poze...multeeee!Si iti tin pumnii sa ajungi la mare!!!!

Maria Coman spunea...

eu- sper sa nu fii dezamagita, dar ce sa fac, daca nu prea am planuri :)

Pisicot spunea...

Moaaaamăăă, oi fi tu invidioasă pe mine (ce să-ţi fac dacă munceşti!) da' şi eu! A doua sesiune de shopping?! Hai că aici mi-ai dat clasă.

Maria Coman spunea...

pisicot- macar atit

Anonim spunea...

amsterdam... yam, yam! si eu am in plan asta, uita-i sa spun, desi am luat si eu leapsa asta. adica sa vad amsterdamul, la ce va ganditi? ca shopping nu fac :)
iar marea... cine nu iubeste marea?...