luni, 10 martie 2008

Se cauta primari

La psd se aude de vanghelie sau sorin oprescu. pe la pnl de ludovic orban. La PDL nu va candida Liviu Negoita, desi poate era o varianta.....Se fac sondaje, se cauta personaje, insa nimeni pare sa nu se gindeasca cu adevarat la Bucuresti. Adica sincer nu ma intereseaza cine va fi primar daca scap de gropile de la podul Constanta, daca mai dispar hotii din cartier, daca nu va mai fi asa de mult praf, daca centrul vechi va redeveni prietenos, daca circulatia va fi cit de cit normala. Probabil astea sunt probleme numai pentru noi, bucurestenii, nu si pentru partide. In campania trecuta am asucltat zeci de programe si propuneri. Putine dintre ele au devenit realitate, iar scuze exista, ca de obicei. Mai importanta e batalia politica decit viata orasului.

7 comentarii:

Pisicot spunea...

Of Mărie, iar zici de politică. Ştii povestea...

:)

Maria Coman spunea...

ce sa zic dac nu mi-am mai cumparat nimic, iar cu vacantele mi-ai luat-o inainte

eu... spunea...

Eu l-as vota pe ala care ar zice, in campanie: "eu nu am program! Eu mi-am propus un singur lucru- sa INCERC sa rezolv problema traficului".

Garfield spunea...

bai tata, am si eu o idee... romanul, in marea lui iubire de sine, ar vrea sa ramana in istorie... daca am strange noi niste banuti si am propune sa facem o statuie celui ce ar reusi (prin absurd) sa astupe gaurile din asfaltul bucurestean, oare ar fi bine? incep sa cred ca o ipotetica faima si ramanerea in istorie ca "mare cârpaci national, erou si om de bine" ar fi o solutie... eu am pus deja 100 de lei noi... :)

Pisicot spunea...

Vacanţe sau weekend-uri? Că e mare diferenţă. Dacă zici de vacanţe, ştii tu ceva :))

Maria Coman spunea...

pisicot-cu week-end-urile sunr aranjata deja. adica de obicei lucrez
garfield- ma bag. o campanie, ceva?

Alex spunea...

Votati Florin Salam !!! ( Bai nene, asta e obsedat de Florin Salam!!! :)) ) ... stiu, dar am mai spus-o, ar fi un primar cu cantec ;) ... iar asfaltul ar curge ( normal ) fara numar, fara numar, fara numar...
Kiss you all !