joi, 3 iulie 2008

Joi

Ca sa fiu in ton cu Miki, ma intreb care ar fi solutiile pentru ca in zilele libere sa am si timp liber. Pentru ca am atitea restante adunate, incit nu imi ajunge ziua nici pentru jumatate din treburi. Ieri am plecat la 12 de-acasa si am ajuns la 9 seara. Am taiat de 3 ori Bucurestiul in mijlocul zilei si tot nu am terminat. Azi o iau de la capat, dar de la 10 dimineata. Tot cu taiat Bucurestiul, tot cu ore fixe, tot cu restante. Singurul lucru bun e ca mi-a revenit somnul. Numai ca evident, daca la 11 trebuie sa fiu in centru, nu pot sa dorm pina la 10. Of. Si uite si o melodie, asa, de joi...

12 comentarii:

hadean spunea...

fata asta duffy ma duce cu gandul la joaquin phoenix.ca aparitie vreau sa spun. vocea si muzica imi plac. si melodia se potriveste cu ziua de joi. e un fel de..."reduceti motoarele, ne pregatim de aterizare pe vineri":-)

Maria Coman spunea...

incep sa cred ca mersul la serviciu inseamna reduceti motoarele :)

manole spunea...

...am, uneori niste zile...libere..acasa...de mai bine ma duc la servici, la odihna!!!

eu... spunea...

Solutii pentru timp? Hm....sa nu iti iei timp liber. ::))

Spun banalitati...adevarul e ca si eu caut solutiile astea de multa vreme...nu le-am gasit. Si atunci am aplicat alta tactica: fac cat pot din ceea ce mi-am planificat. Iese? Bine. Nu iese? Iar bine! Zilele nu au intrat in sac. E un fel de autoamagire, stiu. Dar face bine la cap :)

seliman spunea...

Alergăm, alergăm, alergăm. Toată viaţa. Paradoxal, unii care aleargă, sunt şi sedentari. :)

Pisicot spunea...

Foarte tare piesa. Mi se pare mie sau e trasă dintr-o bucată?

Anonim spunea...

Vezi, de aia cred k ziua ar trebui sa aiba mai mult de 24 de ore...Ti-ar ajunge si pentru somn!

hadean spunea...

si clipul e fain. perfect, simplu.e exact ce-i trebuia piesei. iar pe fata iti vine s-o iei in brate, asa blonda si trista cum e :-)
si maria, mi-ar placea asta cu redusul motoarelor la serviciu. dar nu mult, am trecut prin ea, e urata starea. e drept, acum mi-ar prinde bine doua-trei zile la turatie redusa:-)

ilinca dima spunea...

intr'un fel inexplicabil, miraculos, de dosarele x, nu alta, mie mi'a venit, azi, uite, la ora 18.16, cheful de munca. pacat ca s'a terminat ziua. si ca azi n'am ajuns la birou pe motiv de teava sparta la ap. de deasupra. tot vroiam sa renovez...

Cristina spunea...

Eu cred ca timpul liber ni-l facem singuri. Ma uit uneori la oameni care sunt agitati toata ziua gasind cate ceva de facut si ma gandesc la faptul ca eu nu as face trei sferturi din lucrurile alea pentru ca mi se par fie neesentiale, fie inutile si de ocolit.
Vorba unui prieten (Dumnezeu sa il ierte!): "Sa le mai lasam si nefacute!"

Maria Coman spunea...

teo& cristina- unele sunt urgente, nu merge cu iese- bine, nu iese- iarasi bine. manichiura, de exemplu :) o sa scriu poate odata cum nu reusesc eu sa imi adun toate intretinerile intr=un singur loc. coafor intr-o parte, manichiura in alta, cosmetica in a treia
seliman- e, tot ne mentinem conditia fizica....ambreiaj-frina, ambreiaj- frina
t.o-hmmm, mai multe ore inseamna mai multe treburi
pisicot& hadean-e geniala, intr-adevar
ilinca- si pe mine ma mai apuca in libere. imi trece cum ajung la serviciu

miki spunea...

hai mai maria, ca ascultan melodia mi-am facut un soi de imagine apocaliptica despre cum a aratat ziua ta libera. iar pe langa ce mi-am imaginat eu, zilele mele libere sunt chiar light!