joi, 26 februarie 2009

Wish list 2

Subiecte serioase acum, gata cu liste fanteziste.
V-am mai spus ca eu am decis ca pe langa menajeria de la domiciliu sa am si una la distanta.
Animalele astea si alte zeci sunt tinute de cei de la Asociatia Robi. Cele, de fapt, pentru ca am impresia ca sunt doar doamne. Nu le cunosc personal, dar apreciez efortul lor. Cu atit mai mult cu cat am aflat cu stupoare ca au un singur sponsor constant, care doneaza 400 de ron lunar. Doamnele astea se duc in miez de noapte daca un caine in celalalt capat al orasului e ranit sau bolnav.
Se chinuie sa lucreze cu primaria la un proiect de hotarire prin care sterilizarea sa devina obligatorie.
Acum li s-a stricat si masina cu care alergau prin oras. Si nu, nu au bani sa o repare. Si cu toate acestea continua. Se straduiesc. Fac intelegeri cu cabinete veterinare pentru sterilizari gratuite. Doar-doar s-o implica cineva. Incearca sa plaseze cateii la cine i-ar putea dori. Acum, de exemplu, au patru pui de soricar. Abandonati imediat dupa nastere.

Si ajungem acum si la wish list. Daca vi se pare ca o donatie e prea mult, exista formularul 230, care directioneaza 2% din impozit. Detalii aici
Evident, veti spune ca exista si cauze mai bune. Ca sunt oameni care au nevoie de ajutor. Sunt absolut de acord. Si nu, nici mie nu imi plac haitele de caini care misuna prin oras. Dar as vrea sa nu uitati ca animalele astea au ajuns pe strazi tot din cauza noastra.
PS: comments are off this post, pentru ca m-am obisnuit deja sa fie cele mai putine comentarii la astfel de post-uri. Feel free :)