miercuri, 15 aprilie 2009

Teledon de Paste

6 cazuri, 6 copii care au nevoie de ajutor. Pentru unul dintre ei s-au strans deja banii. Pentru ceilalti nu. Printre ei e si Stefanut. Care mai are nevoie cam de 100.000 in acest moment. Pe el il reprezinta Mihaela Radulescu.
Daca vreti sa donati pentru vreunul dintre cazurile astea, dati un sms la 877. Si donati 2 euro. Un pachet si ceva de tigari pentru fumatori, o cafea, nu stiu. Un fleac adica
Detalii despre toate cazurile gasiti pe blogul Isabellei,
PS: nu uitati de Iustin Stiuca

9 comentarii:

Ambasadoarea spunea...

Chiar un fleac. Pe mine ma cam coplesesc cazurile astea si numarul lor :(

Maria Coman spunea...

ambasadoarea- mda, si pe mine....mai ales ca n-ai cum sa ii ajuti pe toti

Koppany spunea...

@ Maria
Imi aduc aminte de un film cu Eddie Murphy in care juca rolul unui "holy man" care a ajuns sa lucreze la o emisiune TV de teleshopping...(un film mediocru de altfel) dar o replica mi-a placut. Era vorba de stelute de mare, esuate pe plaja...sute si mii. Si cand ia una cate una, sa le duca inapoi in apa, cineva il intreaba.."Ce rost are sa iti pierzi timpul cu ele? Sunt mii si mii de stelute, oricum nu le poti salva pe toate..deci ce conteaza?" Si el ii raspunde..."Pentru cea pe care tocmai am pus-o in apa...conteaza".

Garfield spunea...

si ca sa adaug ce spunea Koppany, imi vine in minte o replica din Lista lui Schindler: cine salveaza o viata, salveaza intreaga lume.

salutari, Maria (si lui Stuart)

eu... spunea...

2 euro...e mai putin de o cafea....

Maria Coman spunea...

koppany- bineinteles conteaza...
garfield- sa ne mobilizam atunci, nu?
eu - stiu, am zis si eu, asa, ca nu-mi venea alta comparatie

Koppany spunea...

In alta ordine de idei...si nu vreau sa fiu carcotas, statul a contribuit cu ceva ajutor financiar pentru acesti copii? Nu vreau sa fiu rau, dar pe ce criteriu a platit ministerul sanatatii operatia lui Cristi Minculescu in strainatate, si nu plateste altora, cum ar fi cazurile prezentate aici.

Maria Coman spunea...

koppany- aoleu, pai de la minculescu am pornit si noi campania asta....nu, deocamdata statul nu a contribuit, dar incercam

Strumful spunea...

Maria, faci un lucru minunat de paste, impreuna chiar putem schimba ceva! Am sa-mi pun si prietenii sa doneze!
Sa ai un Paste FERICIT!