miercuri, 12 august 2009

Despre ciocolata

Ciocolata care se topeşte şi se scurge pe degete va fi, în curând, de domeniul trecutului, susţin cercetătorii elveţieni. Cica ciocolata viitorului rezista pana la 55 de grade Celsius.

Acum problema mea e ca mie imi place ciocolata usor topita, asa, numai buna de mancat.

12 comentarii:

Ionouka spunea...

Pai si cu fantana de ciocolata ce-o sa se intimple? Ce oroare, doamneeee...

monica spunea...

Si taman cercetatorii elvetieni descopera asta... Marketingul o sa ne ucida pe toti. Pe toti, I tell you! :))

yesterdayman spunea...

...si pe urma o sa anunte ca fac nave spatiale din ciocolata rezistenta de la -200 grade celsius la +2000 de grade... si pe urma o sa faca si case, si masini, si cladiri, si statui, si... si o sa fim toti numai o ciocolata.
Eventual cu cacao :) Multa, multa cacao :)))

Maria Coman spunea...

ionouka- vezi, asta zic si eu.....
monica- da. o sa ne ucida. cu ciocolata
yesterdayman- o lume minunata in care vom gasi nuuumai ciocolata

horya spunea...

si mie.. vreau ciocolataaaaa

Pisicot spunea...

Maria, facem stocuri. Ea am plecat spre magazin să-mi iau deja. Vreo 4 RS cu marzipan :)

Maria Coman spunea...

pisicot- iti dai seama cum e ritter inghetata asa?

Darael spunea...

Cand o sa vina acel moment, am sa ma las de mancat ciocolata. Cioco-boco fara sa se topeasca in cerul gurii ? Brrrr, ce cosmar !

Anca Sandu spunea...

ăştia ne pun să ne schimbăm gusturile.
e o conspiraţie.
huo.

Pisicot spunea...

Nuuuuuuuuuuu :(

just lethal spunea...

sunt convins ca o vor topi la loc cercetatorii britanici

Darael spunea...

Profit ca este ciocolata in zona si am sa cant ceva - sper sa nu vi se ofileasca urechile ;)

Multi ani traiascaaaa
Muuulti aaaani traiascaaa
Laaa Multi Ani

Maria sa traiascaaaa
Maria sa traiascaaaaaaa
Laaaa Muuuuuulti Ani !

Mda, asta sa nu uit de Sfanta Maria pentru ca se mai intampla sa uit; de, batranetile :D

Hi hi hi, cred ca sunt primul care te felicita. Moama, ce mandru sunt de mine ;)