marți, 1 septembrie 2009

Doua scurte

- nu reusesc sa inteleg cum reusesc revistele sa iasa cu acelasi personaj drept cover in acelasi timp. Luna asta e Malvina Cervenschi in One, pe coperta. In Elle Deco, cu casa. Si in In Style cu vacanta. In doua dintre ele ne spune aceleasi lucruri, cu aceleasi cuvinte. Plus Cameron Diaz, si in In Style si in inca una, deja am uitat care. Si nu e prima data. Cand e sa fie Andreea Raicu, pai e in cel putin doua reviste. Cand e sa fie Andreea Marin, la fel.

- si tot la capitolul neintelegeri, nu imi explic cum de cand sunt gravida imi pica in mana doar carti gen Trebuie sa vorbim despre Kevin.

16 comentarii:

Darael spunea...

Ooooo, am vazut bine ? Pupici la burtica ! Sa va traiasca si sa va pape urechile !!!

Zu spunea...

Ai dreptate, prima am observat-o si eu- cand o revista alege o vedeta, parca o redescopera toate in aceeasi luna :-)) .

Maria Coman spunea...

zu- si pentru ca in general cei care fac interviurile sunt total lipsiti de imaginatie, rezultatul e adesea mult prea asemanator.
darael- ce ai tu cu urechile noastre? :)

Anna (Zuzu) spunea...

dar Camelia Sucu? Nu mai pot cu Camelia Sucu, jur!

Anca Sandu spunea...

eu cred că citeşti tu prea multe reviste.

acu', pe bune, vrei creativitate, produse editoriale originale, etc., etc., etc.?
hm.

LIVIU MARIAN POP spunea...

felicitari

Darael spunea...

Eu (icon cu o figura nevinovata) ?
Eu nu am nimic, eu prevestesc viitorul strengarului mic.... hi hi hi.

Sa fie sanatos, asta e ce conteaza !

Maria Coman spunea...

anna- luna asta e bine, nu e picior de camelia sucu
anca- nu, dar macar alternanta. adica sa le roteasca intr-un fel.....
liviu pop- multumim
darael- strengarita zic specialistii

Bogdana spunea...

god, mi-e rau. nu cred ca as putea citi-o! ia si tu sandra brown ceva... citeste o memorie, o biografie... nu mai umple capul smarandei cu prostii!


si lamureste-ma si pe mine cu o chestie: femeiele astea sunt platite sa apara pe coperta? ma roade intrebarea asta de mult.

Ionouka spunea...

Revistele de la noi sint aproape identice cu totul, nu doar in ceea ce priveste coperta... Aceleasi sfaturi obosite despre sex, despre cum sa-l faci sa te iubeasca, despre cum sa te machiezi si sa nu te doara picioarele dupa o zi de mers etc etc. Multe dintre articolele astea le-am scris si eu, cu multi ani in urma... Acum aproape ca mi-e rusine de cit sint de asemanatoarele ale mele cu alte sute... Pentru ca nimeni nu e interesat sa creeze, toata lumea copiaza si imita. Plictisitor, si pacat!

Maria Coman spunea...

ionouka- hmmm, mai gasesti si diferente, rar, e adevarat. oricum in majoritate traduse de prin revistele mama din strainatate. pe plan local, chiar si produsele promovate sunt aceleasi. gen parfumul X, de care sunt pline toate revistele dintr-o luna
bogdana- haba n-am. cred ca majoritatea nu. dar la un moment dat se vorba ca unele dintre cele mai cunoscute ar cere bani. mi s-ar parea cumva corect in cazul lor, pentru ca vand. o revista cu mihaela radulescu pe coperta cu siguranta ca se da mai bine decat una cu starleta nu-stiu-care

Anonim spunea...

oare Mihaela Radulescu o sa apara simultan si in Corriere di Monaco si in Monaco Times? :)

Loredana spunea...

si eu am obserevat de mult timp ca revistele pun pe coperta in acelasi timp aceeasi vedeta. m/am gandit ca poate tipa a scos ceva (perla) recent de asta e toata lumea cu ochii pe ea. si oricum revistele au cam 10 vedete pe care leranduiesc pe coperte, ceilalti nu prea conteaza.

Maria Coman spunea...

loredana- ca sunt putine da, asa e, dar e ciudat ca in septembrie majoritatea sa fie concentrata pe lavina cervenschi
just lethal- plus ziarele din nisa si cannes

Anonim spunea...

Esti superba acum!

horya spunea...

ce mai face Smaranda? cu ce se mai lauda?