miercuri, 10 martie 2010

Romanesti

La prima banca la care am fost pentru actualizarea datelor a durat 30 de secunde.
La a doua m-am dus optimista. Gresit. Am completat 3 formulare diferite, cu nenumarate pagini, pe care trebuia sa trec la infinit aceleasi date.
Mai am o banca. Maine.

23 de comentarii:

Florentina spunea...

La fiecare agentie difera modalitatile de lucru si o sa fim uimiti pt ca este vb despre aceeasi banca de fapt.
http://www.registrufirme.ro

Oana spunea...

care e banca cu 30 de sec? tre' sa imi deschid un cont tocmai..

Maria Coman spunea...

oana- brd, si eu m-am mirat :)

Cris Rotariu spunea...

Da si la filialele aceleiasi banci gasesti proeduri diferite. La una din sucursale nu-i nevoie de ordin de plata pentru a transfera din cont de economii in cont curent, la alta trebuie completat op cu iban si semnaturi autorizate...etc. Ciudat, teoretic ar trebui sa aiba aceleasi proceduri. Dar traim in Romania si in fiecare zi ne uimim.

Anonim spunea...

5 minute. Atat.
Si sunt la 3000 km distanta. BRD. formular prin internet.
Super

Oana spunea...

la ei ma gandisem si eu sa-mi deschid contul;
la bcr, aceeasi actualizare de baza de date a durat cateva zile cu muulte piedici si incurcaturi

Raluca Mateas spunea...

Mi se pare ca tasteaza la infinit operatoarele alea..la ING imi place ca e mult mai automatizat totul..cu BRD mor de gat si la un schimb valutar..desi difera de la sucursala la sucursala..regulamentul si practicile interne sunt aceleasi..

Darael spunea...

Eu am ajuns la starea zen in care NIMIC nu ma mai uimeste in tara aceasta....

Nimica-nimicuta.

Singura surpriza reala ar fi sa descopar ca legea e lege, iar oamenii oameni..... dar aceasta se va intampla la 3 zile dupa sfarsitul lumii - si cand spun asta sunt optimist.

Maria Coman spunea...

oana- ah, bcr e a treia banca....

Oana spunea...

:))) bafta!

shmeny spunea...

in bunul si batranul meu spirit. nu ma duc sa actualizez nimic pana nu-mi spune cineva ce se intampla daca nu le actualizez

Maria Coman spunea...

e simplu shmeny, nu mai ai acces la conturi. nici eu nu m-as fi dus, dar mi-e frica de ei

shmeny spunea...

maria,
aaaa, adica nu mai au chef de banii mei cand trebuie sa platesc ratele la credite? nice... niste banci care nu mai vor bani

mariamirabela spunea...

Nici eu nu m-am dus. Din acelasi motiv ca si Shmeny. Plus ca ii astept la mine acasa daca vor sa completez formulare, eu la ei nu mai calc decat daca (ma) arde. La buzunar!

Maria Coman spunea...

mariamirabela, shmeny- pai nici la carduri, implicit. nu neaparat la credite

shmeny spunea...

well,
nu am alte carduri. decat ala de la munca, unde nu intra nimic, deoarece ar trebuie sa ma plateasca statul roman. care nu ma prea plateste... deci, bravo mariamirabela! esti cu mine! eu nu ma simt in pierdere

Anonim spunea...

banca transilvania e tatal si mamal lor.
am facut prima actualizare acum doua saptamani (un singur formular) dupa care sunt sunat de aceeasi banca. "stiti, e o problema. datele din buletin nu s-au actualizat" pai atunci ce dracu s-a actualizat daca tocmai buletinul nu??!
merg a doua oara. aceeasi fatuca de prima data zice ca e ok. pai m-au sunat ca nu e. de la noi? nuuuu de la farmacie...NORMAL ca de la voi!!!!!!!! sa verific... CHIAR TE ROG!! mda, completati un formular. am mai completat unul!! stiti...nu e vina mea.
si are dreptate. ca, la un moment dat, viata mea s-a intersectat cu a lor nu poate fi decat vina mea

paul spunea...

Maratonul asta infernal este obligatoriu?

pushthebutton spunea...

brd e nasol: tocmai plec de la ei. Ca să faci transfer către un alt cont culmea, pe internet, trebuie să te duci la BANCĂ (fizic, adică), să completezi un formular prin care să "autorizezi" contul. Poftim?? Cu alte cuvinte, internet banking îți oferă doar "plăcuta" utilitate de a vedea câți bani ai în cont. La ING faci ce vrei cu banii, sunt ai tăi. Nu știu la alte bănci, nu știu ce-au mai făcut între timp, dar m-a atras ING. Chiar și numai pentru asta.

adelin spunea...

Pushthebutton, BCR internet banking este ok. Poti face plati interne, externe, poti schimba euro, lei etc. Poti face depozite, le poti lichida. Au unul dintre cele mai performante sisteme de protectie. Sunt ok.

Anonim spunea...

salutare de la mine. k sunt:)

Anonim spunea...

Internet banking de la Transilvania si Alpha asisderea foarte ok.
Cristina

Velcu Gabriel spunea...

eu n-am reactualizat baza de date.. ce se intampla in acest caz? pur si simplu n-am ajuns la banca... multumiri anticipate