miercuri, 14 aprilie 2010

Povesti cu parfumuri

Un pic de menta, un pic de lamaie, parca si niste lavanda....Ninfeo Mio. Verde la culoare, verde si ca miros. Pe scurt, e inspirat dintr-o gradina, numita a nimfei, de undeva de langa Roma. Cumva, nu stiu cum, parfumurile ma pacalesc de fiecare data. Intru sa vad ce a mai aparut si niciodata nu plec cu mana goala. La haine ma hotarasc greu, la pantofi si mai si...Dar la parfumuri se schimba rau treaba. Si asa am plecat azi lasand in magazin vreo trei care tare mi-ar mai fi placut

8 comentarii:

shmeny spunea...

right on! sufar cand se termina cate o sticluta. si nu-mi vine sa cumpar de doua ori acelasi parfum. di daca le-as avea pe toate, tot as simti ca-mi lipseste unul.

mariamirabela spunea...

Si eu ma gandesc de ceva vreme la parfumul asta, dar inca nu am apucat sa-l miros. Unde l-ai vazut?

Ruxi spunea...

Si eu ma hotarasc greu la haine. Colind toate magazinele si tot nu gasesc ceva care sa imi placa cu adevarat. Sau daca gasesc, gasesc greu.

Maria Coman spunea...

mariamirabela- la madison perfumery, dar vezi ca e taramul pierzaniei rau de tot :)
shmeny- sau ca nu s-a inventat inca ala perfect for a life time
ruxi- si la parfumuri? :)

Strumful spunea...

Super, mie imi cumpara Sot parfumuri, la haine ma pripesc si le cumar repede, iar la sandale si pantofi, niciodata nu am destul.
Este bine ca ti-ai cumparat ceva doar tie, ca eu cand ies cumpar doar Iuliei, abia acum 3 zile la 5 luni (aproape)dupa nastere mi-am luat si eu o rochie.

Diana V. spunea...

Parfumul joaca intr-o alta "liga". In cazul meu, cel putin. Alegerea unui nou parfum e ca un tango pe care-l dansez in magazin si din care sunt deseori intrerupta brutal de nerabdarea celorlalti. Sau de propriul nas, care ma lasa la greu si nu mai face nicio diferenta intre arome, oricata cafea as inhala. Parfumul deja ajunge intr-o zona a fetisurilor si, se stie... cu fetisurile nu-i de joaca :)

deea spunea...

Hmmm, arata bine ambalajul, musai merg sa vad cum miroase :)

shmeny spunea...

la mine s-a cam inventat si desi e destul de comun, recunosc ca e cerrutti 1881