vineri, 12 noiembrie 2010

Rar la Bucuresti

I-am cumparat Smarandei niste jucarii de la Ookee.
Intamplator, una dintre ele nu mergea asa cum ar fi trebuit. Evident aruncasem facturi, garantii, etc. Dar le-am scris totusi, in ideea ca poate se mai intalnesc cu problema. N-am cerut inlocuirea, era un puzzle, era folosibil si cu stricaciunea respectiva.
La jumatate de ora dupa ce am dat mailul- si era cam 8 seara- m-au sunat. Si-au cerut scuze. Au explicat ca importa jucaria respectiva de ani buni si ca n-au avut nicio reclamatie. Si ca o schimba. Le-am zis ca nu e nevoie, au zis ca ba da. Ca vor sa o trimita la producator, sa vada ce si cum. In doua zile au venit, au luat puzzle-ul stricat, au adus unul bun
Felicitari

4 comentarii:

mariamirabela spunea...

Ooo, si noi avem de la ei, de la Melissa and Doug. Nemaipomenite, mai ales ala cu animale care scot sunetele respective cand pui animalul in lacas. E genial, imi place si mie sa ma joc cu el. Iar Ookee sunt de toata increderea: le-am lasat adresa de email pentru a primi newsletterul si dupa vreo 2 saptamani primesc un email in care sa ma intrebe daca mai sunt de acord sa le dau adresa. Jos palaria!

Maria Coman spunea...

ala cu animalele care scot sunete l-am luat si eu

ela spunea...

Deci, se poate și așa. Foarte frumos din partea lor!

nic spunea...

Le-ai spus si ca esti Maria Coman? S-or fi gandit ca tu o sa scrii si multa lume o sa citeasca.