sâmbătă, 29 ianuarie 2011

De la un copil pentru altul


Am 11 ani si am fost elevul doamnei Alexandra Grigorescu, mama Evei pana anul trecut pentru ca acum sunt in clasa a V-a. Nu stiu cum pot sa va conving pentru a dona bani. Dar as vrea sa va povestesc cateva lucruri despre Eva.
De cand avea cateva luni, ea venea cu clasa mea in orice tabara. Anul trecut, in vacanta din februarie, eram in tabara de ski. Eram foarte suparat pe sefa pensiunii in care stateam fiindca ne-a luat niste pusti, mie si prietenilor mei fiindca faceam zgomot. Suparat, am sunat-o pe mama mea sa-i zic cat de groaznica e tabara, dar la un moment dat apare EVA langa mine intrebandu-ma ,,De te pindzi And’u” , iar tatal meu, care luase intre timp telefonul, a inceput sa rada la telefon facandu-ma plangacios. Si pe mine m-a facut sa rad si am plecat la masa impreuna cu EVA.
As vrea sa va mai spun ca eu nu mai primit alocatia din clasa intai, iar cand ii ceream mamei sa mi-o reobtina, ea tot imi zicea ca alocatia aceasta se duce la copiii mai saraci decat mine. Dar acum, odata cu cazul EVEI, imi voi recapata alocatia si ii voi da EVEI toti banii care s-au strans din clasa intai pana astazi.
In fiecare seara, dupa ce spun Ingerasul si Tatal nostru, ii multumesc lui Dumnezeu ca eu si familia mea suntem sanatosi si ma rog pentru sanatatea EVEI si promit ca voi fi alaturi de ea.


E un mesaj de la Andu, postat pe site-ul Mariei Eva.

Niciun comentariu: