marți, 1 februarie 2011

(fara titlu)

Citesc aici ca pentru Eva Maria s-au strans 87.000 de euro. Mai mult decat era initial nevoie. Si as vrea sa va multumesc pentru asta. Habar n-am cine a donat si cat. Ah, ba da, il stiu pe un domn, mare om, mare general, bun prieten.
Nu stiu cine sunteti voi, ceilalti. Dar as vrea sa va multumesc. Pentru ca de cand am aflat povestea copilei asteia ma gandesc ca oricand, oricum, i se poate intimpla oricui. Nu bagi de seama sau nu iei in serios, probabil, daca un copil perfect sanatos pana azi, pare obosit cateva zile. Nu iti imaginezi ca de fapt oboseala asta e un prim semn de boala grava. Iti zici ca n-a dormit suficient sau a stat prea mult afara sau sau sau...Dar nu, nu te gandesti la leucemie.

7 comentarii:

Roxana spunea...

DA, ma bucur tare tare ca au reusit sa stranga banii asa repede. Si sper sa se termine toata povestea asta trista cu bine.
Si cand vezi ca lucrurile uneori se mai si misca in societate, ca n-am amortit de tot, parca te simti si tu un pic mai optimist...

Bogdana spunea...

Oau. Atat pot sa spun.

Cris spunea...

am urmarit si eu cazul acestei fetite. ma bucur enorm, ca poate are o sansa la viata. astazi am depus si noi ( eu si colegele mele de birou), stransesem de ieri banii, dar am mai asteptat inca o suma. nu e mult la nevoile ei, insa ma bucur din suflet ca am contribuit intr-un fel.

Ionouka spunea...

Sa traiasca facebookul si blogurile, ca fara ele sigura dura mai mult...
Ii tin pumnii micutei si ma gindesc la ea si dimineata, si la prinz si seara. O sa fie bine.

natyelf spunea...

Da, da, da! Vestea mi-a inseninat si mie ziua!

mariamirabela spunea...

O veste excelenta!

Cristina+Alexia spunea...

Cea mai buna veste! Ma bucur enorm