vineri, 18 martie 2011

Mobilizare generala

Spuneam ca o sa incercam sa ii ajutam pe copiii de la Manastire si pe cei de la Glodeanu macar de doua ori pe an. Adica de Sarbatori. La manastire inteleg ca lucrurile stau destul de bine, asa ca va propun ca pana pe 5 aprilie sa strangem lucruri pentru copiii de la Glodeanu. Acolo lucrurile nu stau asa de bine, sunt 21 de copii, pozele le gasiti la Nico. Preotul din sat, cel care a si lansat acum ceva vreme strigatul de ajutor, nu face fata la numarul mare de probleme.
21 de copii spuneam, 2 aproape salbatici, altii care traiesc cu parinti cu grave probleme psihice, restul foarte saraci.
Pana pe 5 aprilie asadar, astept de la voi lucrurile de care nu mai aveti nevoie. Cred ca si de adulti putem strange fara probleme. Paturi, obiecte de casa, habar n-am. Ce credeti si voi ca ar fi util. E si o pagina pe facebook, puteti sa ii dati like, poate o mai vede unul altul
Neaparat, uitati-va la pozele de la Nicoleta. Merita.
Si tot la Nicoleta aflati ca a fost operat Cosmin si ca e bine. Multumita lui Dumnezeu si voua.

4 comentarii:

Roxana spunea...

Eu am deja o parte din hainute in pungi, dar mai caut. Si o sa dau si dintre ale mele, ca sigur se potrivesc la vreun copilas.

shmeny spunea...

sunt si copii mititei, asa, ca ai nostri?

Maria Coman spunea...

asa, roxana, ma bazam pe tine :))
oana- da, sunt de toate varstele

ralucu spunea...

Noi suntem din Brasov si gradinita unde merge fetita mea ajuta de mult maicutele de la Marcus. Saptamana trecuta au mers doamnele cu un pachet cu detergenti si altele de trebuinta pentru maicute si copilasi, luate din banii strinsi de la parini. Eu le-am trimis carutul pe care Petru nu vrea sa-l foloseasca sub nici o forma si la urmatorul transport o sa le trimit niste pampers si hainute de bebe care noua ne-au ramas mici. De Paste vrem sa strangem banuti sa le luam cadouri copiilor. Chiar azi am vorbit cu maica Serafima ( care, din pacate, era la pat cu gripa...). Orice ajutor e binevenit si bine folosit!