sâmbătă, 5 martie 2011

Solutii

Eu n-am talent la spus povesti. Habar n-am sa-i povestesc copilului o jumatate de ora despre ceva. Nu ma pricep. O fi de la atita vreme de stiri fara inflorituri, o fi din nastere, nu stiu. Cert e ca astept cu nerabdare sa aiba ea rabdare sa-i citesc pur si simplu. Si daca nu le am in casa, am gasit povesti pentru copii online. Aici
Pe langa povesti, sunt si scenete, pentru cei cu copii mai mari. Si alfabetul. Si ca sa fim in ton cu vremea, va recomand povestea asta.

6 comentarii:

g.cojocaru spunea...

nici eu nu ma vad in rolul povestitoarei, asa ca sursa indicata pica tare bine... totusi sper sa gasesc in Sorin asemenea talente, ca parca e frumos daca unul dintre parinti isi poate asuma acest rol creativ. :P La voi nu sunt sanse sa preia tatal Smarandei acest rol??

Maria Coman spunea...

mmm, nu stiu, nu imi dau seama. plus ca el tot pleaca, deci n-ar fi constant

Anonim spunea...

citestei de pe ..prompter..ziaristo?!

Anonim spunea...

citestei de pe prompter..ziaristo?

Maria Coman spunea...

anonim- noroc ca nu scrii tu pe prompter, profesore de gramatica

Monica spunea...

la noi prima data cand a avut rabdare sa ii citesc o poveste a fost la 3 ani. si a fost cartea junglei :). mai facusem incercari dar mai mult de jumatate de pagina nu statea :). dupa un an am ajuns la performanta de a termina povestea si ea sa nu adoarma...iar cand vrea tati sa ii citeasca spune ca el citeste "urat" :) si ma cere tot pe mine. de povestit nici vorba, la mine totul e foarte schematic :)).