joi, 21 aprilie 2011

Bafta, Stefanut

Pe care voi nu stiu daca il mai tineti minte. Eu am mai vorbit cu tatal lui de-a lungul timpului. E baiatul despre care scriam acum 2 ani. , cam pe vremea asta. Pe scurt, familia Florescu infiase un baietel si aflase ca Stefanut, copilul, are o boala extrem de grava si nevoie de transplant. Banii s-au strans, datorita voua si multora ca voi. Iar intr-o luna si jumatate Stefanut va face transplantul. Au trecut 2 ani si uite ca pentru familia asta chinul nu s-a terminat. Au strans banii, dar mai au atatea de tras....
Aveti mai jos mailul de la domnul Florescu, un domn pentru care am realmente tot respectul din lumeSarut mainile,
Acum doi ani, pe vremea aceasta, era in plina desfasurare campania de strangere de fonduri, pentru transplantul lui Stefanut. Este incredibil, nici acum nu-mi vine sa cred, ca intr-o perioada atat de scurta s-a strans o suma asa de mare! Dar se poate, cu ajutorul unor Oameni ca Dvs. ca si Bogdana, ca si Fifi, ca si Cristina, ca si Isabella, ca si sute si mii de romani, simpli, necajiti, dar cu suflet mare, acest vis este foarte aproape sa devina realitate!
Suntem in Italia, la Roma de pe 1 februarie 2011. Stefanut face analize de 3 ori pe saptamana, luni, miercuri si vineri. Pe 11 aprilie Stefanut a inceput chimioterapia, scaderea imunitatii(dureaza 60 zile). Pe data de 9 iunie este stabilit transplantul. Cu 10 zile inainte de transplant intram in camera sterila. Dupa transplant, mai ramanem 30-40 zile in camera sterila, sa-i creasca sistemul imunitar. Doamne ajuta!
Pentru noi conteaza enorm ca o steluta de mare a fost pusa in apa!
Va multumim din suflet! Multumim din suflet tuturor, celor care, incontinuare pun stelute de mare in apa!
Va dorim multa sanatate! Paste Fericit!
Cu respect deosebit,

3 comentarii:

Stefanut spunea...

Dumneavoastra, toti cei care reusiti sa puneti in apa stelute de mare, steluta dupa steluta, sunteti cei care meritati tot respectul din lume!
Paste Fericit!
Stefanut.

Metaxa spunea...

Hristos a Inviat!

Geta spunea...

www.getaflorescu.blogspot.com