luni, 4 aprilie 2011

Despre oameni

Nu o cunosc pe Simona. . Stiu ca are 2 copii, pe Vladut si pe Monica. Si ca pe sotul ei il cheama Daniel. Ii citesc blogul, cand apuc, pentru ca din pacate nu prea apuc sa mai citesc bloguri. Si cam asta e tot ce stiu. Mai stiu insa ca e a doua oara cand strang lucruri pentru copiii de la Glodeanu si Simona raspunde imediat. Azi am preluat si de la ei lucruri pentru copii. Tot azi le-am luat si de la Roxana, de la Natalia si de la alti doi vecini. Saptamana trecuta m-am vazut si cu Oana.
Si da, de fiecare data sunt impresionata. Cum de la doar cativa oameni se strang atatea. Lucruri curate, bune, jucarii, biciclete, triciclete, carucioare......Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca mai multi dintre noi si-ar face timp sa faca de 2 ori pe an curatenie prin lucrurile pe care nu le mai folosesc.
Va multumesc inca odata si va propun inca o incercare in toamna. Ca sa nu stam pana la Craciun, e prea mare distanta. Pana atunci, cititi despre copiii din Glodeanu pe blogul lor.. Parintele a facut si conturi bancare pentru donatii.
PS: nu uitati de Cosmin Mai are nevoie de 29.500 de euro. Si e urgent

5 comentarii:

Roxana spunea...

facem si in toamna:)
Poate atunci strangem si niste mancare pe langa hainute..banuiesc ca e mare nevoie

Maria Coman spunea...

roxana-am strans si acum alimente. dar la toamna va fi si mai bine, ca vine iarna si va fi mai greu pt ei. altfel, se mai nasc 2 copii acolo :)

Simona spunea...

Multumim pentru cuvintele frumoase. Din pacate ei au nevoie de atat de multe :( La toamna vor avea nevoie si de rechizite si carti.

Maria Coman spunea...

ba eu multumesc simona :) da, as vrea in toamna sa luam eventual niste caiete, carti, pe/acolo

Onitzza spunea...

Cum ne-am putea intalni? As avea cateva hainute si cateva jucarii pentru copii. De fapt marimea la haine este M, sper ca se vor potrivi cuiva, iar jucariile sunt doar cateva, din pacate. Imi pare rau ca nu am mai mult :(