marți, 10 mai 2011

Margele pentru Bibi

E o campanie inceputa de Bogdana, in sprijinul lui Bibi. . Pe scurt, Bibi sufera de anemie aplastica- in evaluare pentru sindromul BlackfanDiamond, pe scurt DBA. Este o boala rara(momentan in lume sunt in evidenta aprox. 600 de cazuri) care se manifesta prin incapacitatea maduvei osoase de a produce hemoglobina(celulele rosii din sange). Nu este vorba de o anemie clasica, tratabila cu suplimente, din pacate. E nevoie de bani pentru tratament si repet ce va spuneam si in cazul lui Cosmin. E suficient de greu pentru parinti si pentru cei mici ca au de-a face cu boala, macar de presiunea financiara sa scape.
Campania- a Bogdanei, pe scurt: scoatem la licitatie diverse lucruri. Cine le vrea, trimite banii in conturile lui Bibi. Deja la Bogdana s-au vandut mai multe si s-au anuntat si alti participanti.

Primul produs:
Astea sunt margelele, de la Lola. Dar pentru ca nu mai stiu cat am dat pe ele, sa zicem 100 de ron.
Banii trebuie virati in contul RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX deschis la Banca Transilvania
Titular cont: Filip Bogdan-Liviu
CNP 1660903133678
Ca detalii tehnice: la OP la campul detalii puteti trece "Campanie Jurnal din burtica" ca sa poata fi urmarita mai usor plata.
Adjudecarea se face prin postarea unui comentariu la postul cu pricina. de aceea, primul care posteaza ca il vrea, acela primeste produsul dupa ce il va plati. Plus de asta, castigatorul are la dispozitie 3 zile lucratoare in care poate face plata, in caz contrar o luam de la capat.

7 comentarii:

Roxana spunea...

eu eu eu:)
Plata o pot face diseara.

Maria Coman spunea...

roxana- imi trimiti si mie mail cu confirmarea platii si ne-ntelegem cu livrarea :) you wiiiiin

Liana spunea...

Era o idee sa faci o licitatie :)

Le vroiam eu. Dar sa ma bati nu stiu cum sa transfer bani in conturi din ro. :(

Maria Coman spunea...

liana -e greu de gestionat licitatia si nu prea am timp :)
dar mai pun diverse, daca platesti pe online platesti pur si simplu, nu cred sa fie vreo problema/ diferenta

Liana spunea...

Nu, nu. Cardul meu zice doar UK payments. Sunt patita. De n ori. Trebuie sa ii fac nu stiu ce chichita care imi necesita prezenta la banca. Prezenta la banca imi este necesitata atunci cand mi-o mai necesita si the big boss la lucru. :))

Maria Coman spunea...

roxana- am uitat sa precizez, vreau copie dupa op pe mail :)
liana- stiu, stiu, programul astora e facut parca special ca sa ajungi dator- ma refer la aia la care tb sa platesti de exemplu

Realizare Magazin Online spunea...

Superbe! Mi-as dori si eu unele la fel.

Succes,
Realizare Magazin Online