joi, 9 iunie 2011

Un domn

Deputat al puterii, e suparat. Ca vorbim prea mult despre pensionarul care si-a dat foc la Cotroceni. La fel cum in iarna, cand Adrian Sobaru s-a aruncat de la blaconul Parlamentului, s-au grabit sa stearga urmele de sange. Aveau treburi mai importante de rezolvat.
La fel la Mihailesti, au asfaltat soseaua. Trebuiau sa treaca tir-urile, nu puteam opri economia pentru asta.
Pentru niste oameni adica......Nu mai conteaza oamenii. Deloc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Te-a pus Felix sa faci politica si pe Blog?

The Fly spunea...

Intr-adevar, vorbiti prea mult despre aceste cazuri. Ele exista de cand lumea si vor exista, pe toata planeta. Cum ar fi ca Obama sa dea atentie tuturor alora care o iau razna prin State? Gadea cam asa ar spune, pe ideea ca Basescu nu a bagat-o in seama pe tanti aia cu greva foamei (asta e doar un exemplu). Sau il ridica in salvi, la modul patetic si total lipsit de logica, pe unul alde Sobaru.

Ce ar trebui sa facem? Sau ce ar trebui sa faca politicienii in general? Sa dea atentie oricarei perosane mai slabe de inger, oricarui egoist care alege sa moara sau sa atraga atentia asupra sa, oricarui nebun care sare prin parlament cu riscul de a-si lasa familia fara ajutor?

Fiti seriosi, oameni buni. Detest politicienii, de orice culoare si in niciun caz nu iau apararea lui Basescu, Boc, PDL etc. Toti sunt niste nenorociti, fara doar si poate. Dar si modul in care Antena 3 face jurnalism ii face pe multi oameni sa ajunga sa tina cu puterea, la modul "haideti, mah, mai lasati-o naibii cu manipularea si stilul vostru jurnalistic, ca nici eu in locul lui Basescu de as fi fost nu va mai suportam".

In rest, toate cele bune, Maria. Cred ca esti singurul jurnalist adevarat ramas in acel trust. La emisiunile tale macar ma pot uita fara sa ma enervez si fara sa am senzatia ca sunt prostit de niste manipulatori, angajati ai unui patron care este adversarul politic al actualei puteri.