miercuri, 21 septembrie 2011

Red or nothing

Istoria mea - sau in fine, a parului meu- e luuuunga. Si ar fi putut sa fie si mai lunga. Pe la 15 ani parca am inceput cu roscatul. Inai morcoviu, pe urma visiniul ala de florareasa, pe urma negru, pe urma iar rosu, genul rugina (d-aia horror, nu va imaginati...) Am trecut cam prin orice. Cand am inceput sa lucrez in televiziune m-am mai potolit. Fara voie, din cauza unor reguli ce trebuie respectate si din cauza stilistilor care stabileau linia. Si care evident nu erau incantati de ideile mele de geniu in domeniu. Bine, acum nu va imaginati ca m-am potolit pe bune. Nuuuu, ce nu stiti e ca mi-am facut constant ba suvite verzi, ba suvite mov, ba rosii, ba jumatate din par blond, jumatate saten....Dar facut asa, smechereste, sa nu se vada la televizor. Noroc cu Anca, fata la care ma duc de ani de zile si care e plina de imaginatie si stie si cum sa ascunda dezastrul.
Acum, problema e ca m-am plictisit de suvite. Si vreau mai mult. Mult mai mult. Adica red or nothing. Hai, macar un aramiu sa fie...

Ps: nu uitati de vestimentaria.

7 comentarii:

Roxana spunea...

pai atunci, red sa fie:). Cand?:d

shmeny spunea...

red or dead :D

Monica spunea...

cred ca aramiu te-ar prinde foarte bine!

Anonim spunea...

mama lui andrei
de care red totusi, cred ca ai putea face un compromis cu redul ala oranj combinatia de blond cu rosu, o sa vezi ca se duce repede nuanta de red si ramane un blond pe care dupa aia il schimbi cum brei.... ca doar nu treci la visiniu, nu?

Maria Coman spunea...

shmeny- cam asa ceva
roxana- cred ca saptamana viitoare
zaira- nuuuu, nu visiniu. si da, stiu ca trece rosul, am fost roscata ani in sir

Bibliotecarul spunea...

Iti multumesc pentru Vestimetaria :)

Ana spunea...

Iubesc culoarea pe care o ai la par. Si iti sta superb! Visez si eu la o asemenea nuanta de ani de zile, insa toate incercarile au dat gres. Putina reclama? :)