sâmbătă, 3 septembrie 2011

Silicoane la 4 ani


Copilul ăsta are 4 ani. Și e dat la televizor fără nicio problemă machiat și cu sâni falși, cu fund bombat, cu perucă, cu toate imbecilitățile care i-au trecut prin cap unei mame idioate.
Aceeași mamă care spune că e de fapt un bonus pentru copil. Noi, aici, în România, o dăm digitizată. La ei, în America, țara tuturor posibilităților, e deja un star. Care face bani. Produce, desigur, că doar ăsta e scopul ei în viață. A câștigat concursul și probabil în câțiva ani o să vedem la același concurs și striptease cu fetițe de 3 ani.
Oare femeilor ăstora de ce li se lasă copiii? Ca să îi facă să câștige titluri de miss la 1 an? Ca să le epileze la 3? Ca să le siliconeze la 4? Ca să aibă ele bani de-o votcă? Pentru că da, până la urmă tot la bani ajungem....

7 comentarii:

Roxana spunea...

da,oribil. Am vazut si eu cateva episoade din seria aia de pe TlC si mamele alea sunt atat de retardate ca ti se face rau. De fapt e vorba de niste frustrari si neimpliniri ale lor, pe care le arunca pe umerii copiilor.

Monica spunea...

Apai eu credeam ca doar i-a pus niste pernite pe sub rochita, nu silicoane! Operata sau nu, copilita aceasta este o victima. Iar la cat sunt de politically correct americani ar face bine sa interzica porcariile acelea de concursuri de frumusete pentru fetite (sau ce or fi acele "toddlers and tiaras")

Strumful spunea...

Mame cretinoide!

Mamiţuni spunea...

Asta e prostitutie infantila. Punct.

Maria Coman spunea...

mamituni- e mai mult decat atit, pentru ca e publica, legala, aplaudata si incurajata
monica- da, pernute de silicon :)) americanii sunt politically corect daca e vorba despre tiganii din romania, altfel n-au niciun stres
roxana- eu nu m-am uitat, dar cucoanele chiar sunt praf
strumful- cam pe-acolo

shmeny spunea...

mie mi se pare ca fetitele alea nici macar frumoase nu mai sunt. sunt ca niste papusi de-alea cu cap de stilcla pe care eu nu pun mana nici sa ma bati. mi-e frica de ele si atat

Anonim spunea...

Absolut grotesc. Aici in Anglia exista o campanie sustinuta impotriva hainelor pentru fetite care le transforma in femei. tocuri inalte la 3 an, decolteu etc..

O remarca foarte buna ca ei nu observa grotescul din concursurile astea dar sunt vexati de tiganii din Romania. Sper sa nu vad si la copilasii de la noi asemenea gretosenii. Copilul sa fie copil nu femeiusca.
Mi-a provocat o reactie de greata pur si simplu poza cu biata fetita. Iulia