sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Gaudeamus pe repede inainte

In primul rand, daca aveti copii mici, mai bine ii lasati acasa. Ii calca toata lumea in picioare.
Apoi, reduceri mari la editura Trei. Si multe titluri noi, eu cred ca am luat vreo 6 carti si mi-am mai notat pentru viitor vreo 4. 30% parca erau reducerile. Si multe din colectia de politiste nordice noi. V-am mai spus ca e colectia mea preferata in ultimii 2 ani.
La Humanitas, dezamagire totală, nici reduceri cine știe ce, nici noutăți.
La Rao, cam puține cărți pentru copii, deși ei de obicei au multe. Un catalog de apariții noi pentru adulți foarte interesant, dar cam nimic apărut deocamdată.
La Nemira reduceri mari de tot, n-am mai apucat să mă uit ce și cum, plus ca nu e neapărat editura mea preferată, dar merită văzut.
La cărti pentru copii....Cam acolo am lăsat cei mai mulți bani și n-am apucat să mă uit în liniște. Editura Gama acum am descoperit-o, si datorită Adei. Am luat cartile astea de joc, 7 lei, super pret. Am mai luat, de sezon, o carte de colinde si o cutiuta cu 6 cd-uri cu povesti.
La Aramis, omor de lume, ne-am intalnit insa cu Oana Machidonschi si ne-a dat Vestile-Povesti
Tot de sezon, am luat de la Curtea VEche Cum si-au petrecut jucariile Craciunul. La jumatate de pret, 20 de Ron față de 40 preț normal.
Mai erau cei de la editura Prut, tare rău mi-a părut că n-am apucat să mă uit...

4 comentarii:

Lavinia spunea...

Eu i-am luat nepotelului meu "Cartea bebelusului istest" de la editura Gama. e una dintre cartile favorite. Ce carti interesante pentru copii ai mai vazut?. Pt mine am zis ca nu mai cumpar pana ce nu termin cele doua vrafuri necitite de pe noptiera :)

Maria Coman spunea...

lavinia- am fost cu smaranda, era foarte aglomerat, foarte cald, mi-a fost mila sa o tin acolo, n-am apucat sa ma uit pe-ndelete.....

Kamelia spunea...

Eu am luat doua cu ursultetul Paddington de la Rao, Povestile amuzante in asteptarea lui Mos Craciun de la Corint Junior (foarte simpatice, la fel ca si cele magice), cele doua de la Curtea Veche (cum si-au petrecut jucariile... si craciunul lui norocel) si inca vreo doua. Pentru adulti, mi s-a parut ca pe linga Trei mai erau titluri si reduceri interesante la Editura ART.

Oana spunea...

la Prut aveau carti dragute si la preturi foarte bune, eu am luat http://www.prut.ro/pista-puzzle/172-o-zi-plina-de-surprize-9789738781597.html si http://www.prut.ro/cubopuzzle/161-soldatelul-de-plumb-9789738781580.html si inca cateva de povesti;
Cum si-au petrecut jucariile Craciunul-arata atat de frumos ca abia astept sarbatorile:)