joi, 15 decembrie 2011

848. Un fel de bilanț. Către voi, cititorii mei anonimi :)

Azi, vineri, e ultima zi in care puteti sa donati 2 euro sau 4 euro sau 6 euro sau 8 euro sau 1000 de euro sau cat vreti voi pentru Bibi, la numarul de sms 848.
Eu sunt sincer impresionată și emoționată de ce s-a întîmplat săptămâna aceasta pentru Bibi. Cum pe Facebook instantaneu zeci de persoane si-au schimbat poza de profil cu logo-ul campaniei pentru sms-uri.
Cum sute de oameni au postat zilnic despre el. Cum l-au apărat de niște mizerii pe care nu mi le-aș fi imaginat vreodată posibile. Mizerii de care m-am temut, pentru că ar fi putut compromite totul. Dar n-a fost așa. Asta datorită vouă și celor ca voi. Nu știu cine mai citește blogul ăsta, recunosc că scriu rar și recunosc că cel mai des vă cer ajutorul. Nu e în regulă, o să încerc să intru mai des, dar nu promit. Aș vrea însă să știți că datorită vouă, cei cărora v=a păsat, copiii de la Glodeanu primesc cadouri de Crăciun. Datorită vouă , copiii de la Școala de Nevăzători din Buzău au avut un Moș Nicolae de neuitat. Datorită vouă, copiii bolnavi de cancer de la Fundeni au avut serbare, cadouri și un pic de speranță. Datorită vouă, și Bibi și părinții lui își permit să spere. Abia aștept să aflăm căți bani s-au strâns.
Mai e nevoie de ajutorul vostru si la Valea Plopului, dar asta voi, cei care cititi blogul asta, stiti deja. Pentru că pentru voi contează.
Vă mulțumesc. Mă=nclin

3 comentarii:

Oana spunea...

Pai nu e pana maine, inclusiv? Ma refer la sms-urile pt Bibi

Maria Coman spunea...

ba da, eu am gresit, o trecusem postarea sa apara azi

Luminita spunea...

felicitari pentru tot ce faci si pentru tot ce esti, Maria!