vineri, 2 decembrie 2011

De decembrie

M-am distrat zilele astea cu seriozitatea comercianților de pe online. Vreo săptămână m-am chinuit să fac o comandă pe biobeauty.ro, ba nu s-a înregistrat, ba nu mi-au confirmat-o, etc. În schimb, la preferații mei de la Napati, azi faci comanda, azi ti-o și livrează....

*******

Dacă tot e decembrie, să știți că Bogdana mai organizează un transport spre Glodeanu. Miercuri, pe 7 decembrie e termenul limită, dacă vreți să mai trimiteți ceva acolo. Vă recomand să citiți ce își doresc copiii de Moș Crăciun. Unii dintre ei vor- vă vine sa nu să credeți- deodorant....Cei mai mulți vor ghetuțe, găsiți aici lista completă cu numele copiilor și vârstele.

****

Tot Bogdana povestește cum a aflat de cazul lui Bibi și cum vrea să îl ajute în continuare. Se străduiește de vreun an, a avut poate cele mai bune idei de a strânge bani pe care le-am văzut în ultima vreme. Are însă nevoie și de ajutorul nostru, al tuturor. Putem începe dând like paginii lui de Facebook. Putem continua cu donații, dar și cu idei de campanii. Și apropo de campanii și de strâns bani, eu sunt uimită de fiecare dată de oamenii care sar primii să ajute. Sunt oameni pe care nu îi cunosc, care nu au neapărat o situație materială bună. Ba dimpotrivă, aș spune, parcă mai greu reacționează cei de la care m-aș aștepta mai degrabă... În fine, astea sunt detalii. Important e să îl ajutăm și pe Bibi acum.

2 comentarii:

Bogdana spunea...

Da, Maria, multe detalii... De cand m-am implicat, as outea scrie un roman despre oamenii care se implica si cei care nu... Si de cate surprize ai parte... Noroc ca pana la urma, tot ceea ce conteaza este ca iti duci treaba la final. Si ca pe viitor stii pe cine sa NU te mai bazezi... Multe dezamagiri zau in ultima vreme. Pup

Maria Coman spunea...

of, bogdana, da, din pacate surprizele vine de unde nu te astepti. dar reversul medaliei e de la cei care se implica, si nu te-ai astepta poate :)