miercuri, 7 decembrie 2011

Iar cadouri

În mare eu am cam terminat cu cadourile, dar mai am de luat diverse, pentru completări. Copii, fini, trebuie frate să umplem sacul ăla cu ceva.
Că sunt fan Bodybebe ştiţi deja. Că au oferte speciale de Crăciun nu ştiţi, dar vă spun eu.
Au nişte body-uri de Crăciun absolut delicioase. Plus o păturică foaaaarte moale şi numai bună pentru serile de iarnă. Plus pachete speciale. Pluuuus, bonus- că şi mamele sunt importante- un masaj la centrul de activităţi al moaşei Vania.
Librăria copiilor are multe multe multe cărţi cu poveşti de Crăciun. Noi deja de o săptămână tot povestim şi citim cu moşi, spiriduşi, cadouri, reni şi alţii. Acum ne distrăm cu asta şi cu Moş Nicolae cel căzut în malaxorul de pâine.
Ps: Cărucior de păpuşi ştiţi pe unde găsesc? Nu pentru păpuşi, Smaranda nu cară păpuşi, ci diverse alte lucruri. Ca de exemplu mingiile.

5 comentarii:

Roxana spunea...

real, noi de acolo am luat:). poate sunt si in alte hipermaekrturi. noi cautam unu cu landou

Oana spunea...

carucior gasesti in cam toate hipermarketurile+mothercare si alte magazine cu jucarii de copii;
Bodybebe vin la Babyexpo oare?;
nici ilinca nu il foloseste pt a cara papusile..:)

Lavinia spunea...

astazi mi-au venit comenzile de la bodybebe (superbeee) si cartea copiilor :). Aaa si niste pantofi de casa de la Kiddy shop. dar moshu mai are de cautat. In mod special o pereche de cizme mar 23 pt baietel, pentru care astept sugestii :)). Ultima vizita va fi la imaginarium. De carucior nu stiu, eu am doar nepotei...si folosesc diversele masini din dotare pentru a cara nenumarate lucruri....inclusiv tacamurile.

Maria Coman spunea...

oana- nu vine bodybebe la babyexpo :)

Anonim spunea...

carucior de papusi - la toyplex; au mai multe modele. Alina