duminică, 22 ianuarie 2012

Piatra Șoimului, Sinaia

Week-end-ul asta am fost la munte, din fericire as spune, pentru ca a nins, a fost super tare. 2 familii, 2 copii de 2 ani. La Sinaia, la Piatra Șoimului
Ne-am hotarat destul de greu la loc, pentru ca vroiam unul cat de child friendly posibil, in conditiile in care fatucile astea 2 nu sunt genul care sa stea la masă mai mult de 5 minute.
Si am avut noroc. Oamenii sunt senzationali. In primele 5 minute dupa ce am intrat in restaurant, chelnerita ne-a adus creioane colorate si desene pentru Smaranda si Eva, fetele au alergat in tot restaurantul fara oprelisti. 4 zile am stat, am petrecut foaaarte mult timp prin restaurant, nimeni nu ne-a atras atentia ca-s agitate, desi recunoastem, chiar sunt :). Important de precizat, nu se fumeaza si au cel putin 4 scaune de masă pentru copii.
Meniul pentru copii e super ok (se coloreaza si el pe spate :), plus ca preturile sunt si ele foaaaarte bune. Supa e 7 lei, fresh-ul de mar si morcov 4 lei. $ lei, da, nu 40....ca initial credeam ca am citit gresit.
Singura problemă e cu scările care urcă din restaurant spre hotel, pe care Smaranda le- a urcat și coborât în neștire. Ba în picioare, ba în 4 labe, cum i s-a părut mai interesant.
Langa receptie e si un loc de joacă interior, cu bile, un tobogan, o măsuță. Ok, nu spectaculos, dar bun pentru ocupat niște timp, mai ales că pe frig nu stai non stop afară. Înțeleg că vor construi și un loc de joacă exterior, noi peste o lună mergem să reverificăm, :)
Noi am stat în apartament- apartamentul 2, care are si terasa. Au pat de copii. Mare conicindenta, al nostru a fost un pat cu o poză cu Minnie, asa ca pentru Smaranda a fost dragoste la prima vedere.

Pentru adulti- mancarea e ok, servirea absolut in regula, au o friptura de vita pe care ti-o faci tu pe loc pe piatra la 40-50 de lie o ditamai bucata. Plus fondue de ciocolata cu fructe, am mancat in nestire....Meniul in sine nu e neaparat genul meu, ca e multa carne si nu sunt mare fan, dar absolut in regula. Adica m-am scos cu un bulz, o ciulama, diverse pe acolo.
Plus ca au Prosecco :))

5 comentarii:

Kamelia spunea...

Am ajuns si noi o data la restaurant, la Kuib si intr-adevar e totul children friendly, abia l-am putut lua pe pitic din camera lor de joaca... Mincarea m-a cam dezamagit (eu am nimerit niste vinete la cuptor pe care nu le-am putut minca) dar serviciul a fost super ok.

Maria Coman spunea...

kamelia- mancarea m-a cam dezamagit si pe mine, desi conceptul e de restaurant cu fitze...de exemplu da, painea o fac in casa si e foarte buna in ziua aia, dar peste 2 zile tot pe aia o primesti si e tare rau

alison spunea...

hmmm...eu tocmai de mincare citisem ca e buna!:)in schimb, daca se simt bine copiii,restul intra in conul de umbra aferent...

Maria Coman spunea...

alison- si eu citisem la fel, dar nu e chiar asa. adica nu e rea, e ok, dar aveam alte asteptari din cauza recomandarilor

Vlad Placinta spunea...

Bună ziua
Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni...”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
Vă mulțumesc frumos!
Împreună putem schimba vieții!
Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro