marți, 27 martie 2012

Eventim. Bleah

Zic sa iau bilete la Pink Martini. Care se vand la Eventim. Buuuun. Incerc sa le iau online si sa mi le trimita, nu se poate decat daca platesti cu card, in niciun cazu cu plata la livrare. Le-o fi frica sa nu le fur din mana curierului, in fine, treaba lor. Varianta 2, le rezervi si le platesti cand le ei. Ok, fie asa. N-am prea inteles de ce platesc 2 lei in plus, daca ma duc sa le iau. Dar iar, treaca de la mine. Sunt 2 lei, nu vreo avere, desi n-au nicio logica.
Rezervarea cica e valabila 72 de ore, o fac vineri, sun luni, nu mai e valabila pentru ca ei au deschis si in mall-uri, asa ca fuse si se duse. A expirat. Nu mai zic ca nu putea sa imi spuna daca a expirat sau nu fara nu stiu ce numar de inregistrare pe care il aveau pe site-ul lor. Si pe care eu pe telefon fiind nu prea aveam cum sa il verific. Oricum, ne-am lamurit ca e expirat. Mai fac o rezervare, ma duc azi sa iau biletele.
Ajung, astept un pic, platesc, cu cei 2 lei in plus, fireste, cer factura. Si aici s-a dezlantuit iadul :)))) Ca cica pot sa imi dea doar peste 6 zile. Ca trebuie importate datele. Ca mai devreme nu se poate si gata. Zic si eu ca eu as vrea acum, ca e sfarsit de luna si ca eu am si eu o intelegere cu contabila si nu vreau sa ma lalai pana la jumatatea lui aprilie din cauza unei facturi. Iese dintr-un birou un domn nervos care iar incepe sa-mi explice cu importul de date, c-o fi, c-o pati. Ii zic si lui ca vreau acum, se enerveaza si mai rau. Ca sa ii dau lui numarul contabilei mele, ca vorbeste el cu ea. Ca decontul se face nu stiu cand, ca februarie, ca martie.....Nimic despre faptul ca ei fac o factura intr-o saptamana si pe urma pana o trimit mai trec niste zile. Pai nu ma intereseaza sa vorbiti cu contabila, eu va spun ca asa fac si nu simt nevoia sa imi schimb obiceiurile ca nu importati voi datele de nu stiu unde. Concluzia? Nu s-a putut si pace sa imi faca factura, cica mi-o trimit prin posta. Dupa ce va fi emisa. Domnul a plecat trantind usa. Nervos tare de tot.

9 comentarii:

Paula spunea...

Bleah! De factura facuta cu pixul inteleg ca nu au auzit in viata lor... Sunt curioasa daca exista vreo reglementare OPC in legatura cu treaba asta, ca normal mi s-ar parea sa iti dea comerciantul factura si pentru o agrafa de birou, daca asa cere clientul.

Maria Coman spunea...

pai si eu zic la fel, ca mergea cu pixul :))) acum ma uit si de reglementari, chiar sunt curioasa

Victoria spunea...

Maria, te vreau invitat special la cursuri la IMA 2 ore sa ne povestesti ce si cum...:)

Maria Coman spunea...

victoria- multumesc, dar nu pot sa ma autoinvit :))

g.cojocaru spunea...

nefericita experienta. Daca legea iti da dreptate, mergi cu reclamatiile inainte! Ca merita!

Victoria spunea...

Ok Maria..am sa-i spun Sandrei sa te cheme:).Abia astept!
p.s Mihaela Calin la un moment dat ne-a povestit de tine..despre o experienta de a voastra..ea era reporter pe atunci

Maria Coman spunea...

gabi- legea nu imi da dreptate, tb sa-mi trimita factura in 15 zile....dar nu mi s-a mai intamplat pana acum sa stau atit
victoria- ce i-am facut :))))? ca cei mai multi reporteri se plang

Victoria spunea...

:)). eh nu se plangea..din contra..ne dadea un exemplu legat de sincronizarea foarte buna dintre reporter si prezentator...adica ea la inceput, atunci cand intra in direct sa transmita ceva vorbea intruna...tu erai concentrata la laptop si bineinteles cu o ureche si la ea..numai ca la un moment dat a terminat de vorbit si nu era tocmai ok cum a procedat..ca atare tu i-ai zis asa ironic:)) :Data viitoare sa ma anunti si pe mine cand termini de vorbit cumva.
Mihaela Calin incerca sa ne faca sa intelegem ca nu trebuie sa ne incurcam unii pe altii..

Mihai V spunea...

Il poti "da in gat" pe Dl Valentin Vasiloiu, cica mare manager la Eventim.... stiu cum e , acelasi lucru l-am patit si eu, ei in schimb sunt cei care sunt tari in gurita, pt ca vb aia, daca acolo nu se spala bani, atunci unde?