luni, 26 martie 2012

Sa ajutam o mamă. Putem

Dacă citiți comentariile de la postarea precedentă, il gasiti si pe acesta
Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/.
S

E semnat Ady. Eu am crezut ca n-am citit bine initial.... Am primit multe astfel de mesaje, dar in general de la adulti. Ma gandesc cum o fi sa fi nevoit sa faci asta. Ca sa iti ajuti mama. Ca sa iti ajuti mama sa te vada. Pentru ca mama lui, Gabriela Tudorache, va orbi fara ajutorul nostru.
"Mă deranjează neputinţa din cauza banilor, că nu pot să fac operaţia şi să fiu şi eu un om normal. Din fericire, am fost din nou programată pentru operaţie, în luna iulie, anul acesta, până atunci sper să stopeze boala, să nu se agraveze, şi să reuşesc să strâng banii. Cel mai mult mă sperie că nu ştiu ce o să fie după operaţie. Doresc să-mi văd copiii crescând, să ştiu că sunt bine. După ce o să fac operaţia, următorul pas ar fi să merg să-i mulţumesc Domnului, că poate mă va ajuta, aşa cum m-a ajutat şi până acum".
Asta spune Gabriela acum. Eu sper ca in toamna Gabriela sa fie in regula. Suma nu e mare si stiu ca putem face ceva. Macar vorbind despre ea.
Puteti dona in conturi sau prin telefon la 0 900 900 200, in perioada 21 martie- 20 iunie. Asa donati 5 euro.

Niciun comentariu: