marți, 10 aprilie 2012

Despre bufnite, alegeri si gradinite

Imi place la nebunie sa merg pe Pasajul Basarab. Mi se pare ca ma teleportez, asa, ca tai orasul in 3 secunde.

*******

Ma intreb daca mai tine cineva minte cum arata parlamentul dupa alegeri. Si ma intreb daca are cineva vreo solutie sa nu mai apara vreun partid parlamentar, asa, din palaria magicianului. Pentru ca daca nu, zau daca vad logica mersului la vot. Oricum nu conteaza, vine bagheta magica si schimba rezultatul asa cum isi doreste.

*****

Nu stiu daca v-am mai zis, dar pe langa capetele de mort imi plac la nebunie bufnitele. In moda, bineinteles. Si in decoratiuni. Au la Ikea niste cearsafuri pentru copii cu bufnite, mega tari. Plus mi-am gasit cercei la Accesorize, dar as vrea si un tricou. A vazut cineva pe undeva?

*****
Iar librariile Salinger nu mai sunt librarii. Cel putin cea din Baneasa a devenit doar magazin de jucarii. Multe jucarii si foarte dragute, la noi iepurasul de acolo vine. Si ca am ajuns la capitolul copii, cred ca gradinita va fi Arc En Ciel. Ceva informatii? Mie mi-a placut asa, la prima vedere, n-am gasit nimic dramatic pe forumuri.....Oricum, perioada asta mi-a aratat ca exista o moda si cu gradinitele astea si ca poti sa dai o gramada de bani pentru nimic, in afara de niste fitze nejustificate.

******
Apropo de trenduri, stiu ca trecerea e brusca, dar am impresia ca in curand centrul vechi va fi out. Stie cineva care va fi noul Centru Vechi?

5 comentarii:

fifi spunea...

Dorobanti?:)))))))

Maria Coman spunea...

fifi- simti tu asta?

fifi spunea...

da, da...eu, pasarea de noapte:))). Mie imi plac anumite locuri din Centru vechi. nU tre sa cautam altceva:)

g.cojocaru spunea...

dam comanda la paint-artistul body-bebe de o schita de bufnita? :) Cred ca daca ii explici putin cum o vrei, ti-o face. ;)

Ada Demirgian spunea...

Eu stiu de bine despre Arc-en-Ciel, in cazul in care inca e condusa de o Madame Monique. Nu stiu la ce sediu te-ai gandit, dar cunosc copii care au mers la Arc-en-Ciel si acum sunt studenti, deci e ok, se supravietuieste.