marți, 15 mai 2012

Încă 10 zile de concurs

Declaraţiile fiscale se pot depune până pe 25 mai, aşa că mai avem 10 zile de concurs. Concursul pentru Kiti, cu formularele cu redirecţionarea a 2% din impozit. Sunt convinsă că mai găsim încă 3 oameni care să facă asta.......

*****

Mai e fix o lună până la prima vacanţă, deja nu mai am răbdare

*****

Mă distrează la maximum războiul dintr'un grup de pe facebook, iniţial de mame, unde s-a ajuns la "dacă avem un administrator, trebuie să credem orbeşte în el" WTF??????

5 comentarii:

forfecutsa spunea...

Pana pe 25?:D
Really?
Yes!
Asta cu adminul nostru, stapanul nostru e o mentalitate pe care o intalnesc tot mai des.
In blogosfera sunt o gramada de persoane care dau in apoplexie cand vad ca nu esti de acord cu ele, ca la nebuni.

chelseaforce spunea...

Bună ziua!


Mă numesc David Benedek și scriu lucrarea mea de licență cu titlul Bloguri ca instrumente de marketing în România. Aș vreau să cercetez despre tendințele de blog din România, despre blogosferă și cel mai mult, despre activitatea bloggerilor de marketing. Dacă aveți 3 minute și vreți să ajutați un pic, vă rog să vă completați chestionarul, iar dacă aveți prieteni bloggeri, puteți să le trimiteți și pentru ei. Mulțumesc frumos!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpkMlg1QnFhcTAyRzh2MWtlWDFMNlE6MQ

g.cojocaru spunea...

vacanta cu sau fara Smaranda?
... cat despre razboi cred ca e mai degraba o refulare, desi nu cunosc detalii ale incidentului, cam asa a fost mereu acolo.

Maria Coman spunea...

forfectusa- daaaaa, acum m-am prins si eu. mai pe min m-a socat aia cu daca ai ales un admin, trebuie sa mergi pe ideile lui :))
chelseaforce gata

Maria Coman spunea...

gabi- vacanta cu e prima, fara a doua