vineri, 4 mai 2012

Legume sanatoase

Anul trecut, candva prin primavara, a aparut Cosul de Legume. Timid, asa, cu cateva produse. Am facut prima comanda, un pic sceptica, recunosc. Comanda a adus-o un baiat micut si slabut, care astepta in fata redactiei cu pungile mari din care ieseau firele de ceapa si usturoi. Toata vara am mancat niste dulceturi fabuloase, cele mai bune rosii de care imi amintesc, la fel cu cele din copilarie, pe care le mancam ca pe mere, castraveti, salate cu gust de salata nu de nimic..... Andrei e atit de pasionat de ce face incat la fiecare livrare ne povestea ce a mai pus, ce a mai combinat, ce a mai facut, ca ne-a adus cadou o rosie de nu stiu care fel si ca sigur o sa ne placa....Ca din pacate nu mai stiu ce leguma nu s-a facut, ca el nu pune ingrasaminte.....Saptamanal, joia venea. Acum livrarile s-au mutat vinerea, produsele s-au mai diversificat, lucrurile sunt mai profesioniste. Asa ca daca vreti legume proaspete, ceapa si usturoi cu miros si gust, spanac fara nitrati, incercati Cosul de Legume. Eu am primit azi prima comanda din sezon

6 comentarii:

raluca spunea...

Daaaa, biiig like pt Cosul de Legume. Fan pe viata:)

mariamirabela spunea...

Uraaa! Ce ma bucur ca le merge bine si exista o alternativa la legumele de supermarket. Sa le mancati sanatosi!

Roxana spunea...

Am auzit povestea cosului de legume la Women on web si m-a tentat cumva sa comnad si eu. Acum parca mi s-au intarit convingerile. Trebuie sa incerc! :)

vera spunea...

Maria draga, am dat click pe link si nu imi da Cosul de Legume.
Poti tu sa controlezi ca e linkul corect, sau sa il schimbi daca nu este. M-ar salva cu legumele si fructele pentru Aleksandra (2 ani).
Merci anticipat.

Maria Coman spunea...

vera, primul link e corect, o sa corectez pe urma. oricum, e cosuldelegume.ro

vera spunea...

Multumesc mult. Sint foarte incintata. Si vad ca pot sa imi lase si la bacanie, care e la doi pashi. TARE!
Merci, merci.