joi, 31 mai 2012

Masa noastră, cea de toate zilele

De ceva vreme mă duc la serviciu cu mâncare de acasă, pentru că m-am săturat de mâncare proastă, de comenzi livrate incomplet, de întârzieri și așa mai departe.
E, dar tot auzind la radio o reclamă la ceva ce suna pe bine și pe gustul meu și cu pâine bună, cu semințe și cu plăcintă cu brânză, am zis fie. Fie ce-o fi și prost a fost. Comanda a venit foaaaaarte târziu. Foarte. Cam în 2 ore și jumătate. Și a venit și pe jumătate. Sau pe sfert, că porțiile erau tare mici. Și ciudate, supele sărate, sandvișurile la fel, plăcinta cu prea multă scorțișoară...În fine, să zicem că e de gusturi și că astea nu se discută. Dar repet, și târziu, și incomplet, e prea mult. 
Am mai încercat odată, la o trattorie. Care ce e drept, avea din start ceva ciudat: era o trattorie care avea și mâncare chinezească și românească...Adică avea și bulz, de exemplu. Nu știu dacă era bun sau nu, pentru că l-am comandat și n-a venit. Noroc că eram cu sufertașul de acasă, că altfel era tragedie. 
Și în final, primesc un telefon zilele trecute de la o duduie. Care nu se prezintă, dar îmi spune @ Bună ziua, as vrea sa imi spuneti de ce nu mai faceți comandă la noi, la firma X@ 
Rămân așa, ușor interzisă, pentru că nu mai comandasem la firma respectivă de mai bine de un an, poate chiar de 2. Îi spun că nu mai știu de ce nu am mai comandat, că parcă erau niște probleme cu mâncarea care ajungea rece, dar chiar nu mai țin minte. Credeți că am scăpat așa ușor???? Nooo, domnișoara insistă : @ Păi spuneți=mi ce s-a întâmplat, ca să rezolvăm problemuța...@ 
Și continuă, cum că să îi trimit eu pe mail o listă de sugestii. Sugestii în legătură cu ce? Nu se știe. O listă cu ce aș vrea eu de la ei. Păi nu vreau nimic, nu mă interesează, nu vreau să mai cumpăr, nu, nu, nu....
10 minute am discutat, până s-a enervat probabil de obtuzitatea mea. și mi-a închis sec, cu un @bine doamnă. la revedere@

8 comentarii:

Micky spunea...

Doamne, Coman, unde le gasesti? :)))) si asta cu mancarea de acasa am facut o si eu la un moment dat. e mai buna si economisesti bani si timp. bine, am renuntat dupa o luna ca tre sa ai si timp s o faci :)

Darius spunea...

Altă treabă, când te scoteam io la aia, cum-îi-zicea, de acolo, cum-se-chema? Știi cum zâc?

Maria Coman spunea...

alta treaba, desigur. dar nu mai stiu nici eu unde

Cris spunea...

o da si noi am inceput sa mancam de acasa. bine eu am tinut o dieta anume si n-aveam incotro, insa colegele mele la fel se organizeaza de acasa, dupa multe esecuri cu comenzile.

Andrada spunea...

Poti sa-mi zici si mie de la ce firma comandai?

Monica spunea...

Aoleu, în loc să plătească un specialist în obiectul muncii lor îţi cer ţie să faci o listă de sugestii?

Mie îmi place cu mâncare de acasă. Ştii exact ce ai în sufertaş;)

Maria Coman spunea...

micky- pai din reclame, desigur :))))) si nu trebuie timp tot timpul ,ca iti iei branza si rosii daca e dramatica
andrada. care din ele
monica- da,da, sa facem o consultanta

g.cojocaru spunea...

vad ca e o moda zile astea.. si eu am fost sunata in legatura cu o firma de catering si cu o firma de la care imi comandam detergenti si produse de curatat... dar trebuie sa recunosc ca am scapat mai repede decat tine. :)))