duminică, 27 mai 2012

Pink Martini. Enfin

N-am fost la Pink Martini cu China Forbes, am ajuns insa aseara, la Pink Martini cu Storm Large. Furtuna mare, cum s-a prezentat ea insasi in romana. A inceput cu Amado Mio.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/BpHDWZAwXW4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Au urmat hiturile lor vechi, dar si piese de pe albumele noi. Plus o interpretare senzationala a unei piese a Mariei Tanase. Până când nu te iubeam, găsesc doar piesa originală, varianta Pink Martini sper să apară în curând și pe Youtube.
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/_Vj6g-l28ks" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Nu știu cum era Pink Martini live cu China Forbes, știu însă că Storm Large mi s-a părut senzațională. Mai spectaculoasă decât China, din ce am văzut pe net. Bine, clar stiluri diferite, greu de comparat, așa că nu merg mai departe. Poate din cauza absentei Chinei- operata la corzile vocale- n-au cântat nici Hey, Eugene și nici Lilly. Au cântat însă Yolanda, Perhaps, Amado Mio, cum spuneam, Je ne veux pass travailler. Storm Large ramane alături de ei până în august, când pe site apar concerte cu China Forbes.
Orchestra este si ea senzationala, va recomand sa ascultati, daca n-ați făcut-o deja. Piesele instrumentale sunt la fel de impresionante.
Au cântat piese rusești, japoneze, indiene, braziliene....14 limbi spunea Storm Large că are în repertoriu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/pink-martini-pana-cand-nu-te-iubeam a aparut aici