joi, 30 august 2012

Când aparenţele înşeală


Ce ati spune daca v-as propune sa ascultati o manea a lui Florin Salam? Ati crede ca am innebunit, probabil.
Ce ati spune daca v-as spune ca Florin Salam a cantat in genunchi, impreuna cu toata formatia sa, pentru un copil de 9 ani, bolnav in ultimul stadiu, a carui doritna exact asta a fost: sa ii cante florin Salam.
Link-ul, aici
Copilul a murit, 2 saptamani mai tarziu.

5 comentarii:

Anonim spunea...

emotionant, unele gesturi se fac neconditionat si ma bucur ca a facut asa si el.. gesturile generoase au devenit tot mai rare, din pacate. Razvan

g.cojocaru spunea...

s-a zbarlit pielea pe mine!

vera spunea...

Maria, mie nu mi se pare ca se potriveste titlul asta la idee. Faptul ca Florin salam cinta o muzica la care tu nu palpitzi, nu inseamna de loc ca e un om rau, sau lipsit de compasiune, sau un magar caruia nu ii pasa de un copil bolnav. Este o chestiune de optica, foarte raspindita: cind cineva are o caracteristica pe care tzie itzi displace sau pe care o dispretzuieshti, esti cel mai des inclinat sa ii pui in circa toate relele. Cinta manele, e rau, e nesimtzit, e fara suflet, etc. Nu e asha, oamenii sint, nu totzi, dar multzi, mai complicatzi - si au defecte si calitatzi.
Nu am spus asta ca sa te critic, eu fac la fel, trag concluzii de acest fel si pe urma ma mir. M-am recunoscut in situatzia ta, that's all. Food for thought.

Saracul copilash... Si parintzii sai...

Violeta Leontina spunea...

Buna seara vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar si sa distribuiti pe facebook despre fetita mea Leontina Nicoleta Calin
Mai multe detalii le gasiti pe :http://leontinanicoleta.blogspot.ro/
Astept raspunsul d-voastra la pagina de e-mail leontinavioleta@yahoo.com
Va multumesc frumos!

Maria Coman spunea...

vera- da, ai dreptate. oricum eu nu sugeram ca e lpisit de compasiune sau ceva, dimpotriva